Τουρκμενιστάν: Άνδρας ξυλοκοπεί τη σύζυγό του μέσα σε κέντρο ομορφιάς

Σοκαριστικές στιγμές κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Τουρκμενιστάν όταν ένας άνδρας άρχισε να γρονθοκοπεί τη σύζυγό του μέσα σε κέντρο ομορφιάς.
Ανήμπορες οι γυναίκες που βρίσκονται σε κέντρο ομορφιάς στο Τουρκμενιστάν βλέπουν έναν άνδρα να γρονθοκοπεί τη σύζυγό του.

Ο άνδρας φαίνεται να φεύγει από το κατάστημα, όμως μετά από λίγα δευτερόλεπτα επιστρέφει. Χτυπά τη σύζυγό του στο κεφάλι και στη συνέχεια την κλωτσά όσο πιο δυνατά μπορεί.

Στο Τουρκμενιστάν έχουν περιοριστεί οι ελευθερίες των γυναικών το τελευταίο διάστημα και οι άνδρες κινδυνεύουν με την επιβολή προστίμου στην περίπτωση που οι γυναίκες τους πιαστούν να τους παρέχονται συγκεκριμένες υπηρεσίες ομορφιάς.

Μόνο τον Απρίλιο συνελήφθησαν δεκάδες γυναίκες επειδή πιάστηκαν να φορούν ψεύτικα νύχια και βλεφαρίδες.

ΗΠΑ
Τραγική κατάληξη είχε ένας καυγάς στο Σικάγο, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε άνδρες που αντάλλασσαν γροθιές στη μέση του δρόμου.

Το IX αυτοκίνητο πέφτει με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στους άνδρες που ανταλλάσσουν γροθιές και κλωτσιές έξω από ένα μπαρ στο Σικάγο. Την στιγμή της συμπλοκής κατέγραψε κάμερα άλλου αυτοκινήτου.

Οι άνδρες άρχισαν να τσακώνονται στη μέση του δρόμου στις 05.00 τα ξημερώματα της Κυριακής. Ξαφνικά πέφτει πάνω τους ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα και εξαφανίζεται.

Τρεις από τους άνδρες σκοτώθηκαν, ο τέταρτος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη και να διαπιστώσει κατά πόσον συνδέεται ο καυγάς με το δυστύχημα, δηλαδή αν ο οδηγός έπεσε επίτηδες πάνω στους συμπλεκόμενους ή αν πρόκειται μόνο για τροχαίο δυστύχημα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα