Ολυμπιακοί Αγώνες: Το προσωπικό δράμα Ιάπωνα που είχε προπληρώσει 100 εισιτήρια

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το προσωπικό δράμα Ιάπωνα που είχε προπληρώσει 100 εισιτήρια

Η απόφαση να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο τελικά χωρίς κόσμο, λόγω της έξαρσης της πανδημίας, προκάλεσε ένα μούδιασμα σε όλο τον πλανήτη. Τώρα οι διοργανωτές θα επιστρατεύσουν ρομποτάκια για να τους αντικαταστήσουν.


Από τη στιγμή που οι Ιάπωνες αποφάσισαν να γίνουν τα περισσότερα αθλήματα των ολυμπιακών αγώνων, χωρίς κόσμο στις κερκίδες, ο Kazunori Takishima «ζει» το προσωπικό του «δράμα». Ο 45 χρονος Ιάπωνας είχε προπληρώσει 100 εισιτήρια, αξίας 30.700 ευρώ για να παρακολουθήσει διάφορα αγωνίσματα, φιλοδοξώντας να κερδίσει και μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες.

Η Ολυμπιακή φλόγα έφθασε στο Τόκιο σε μια λιτή και απολύτως εναρμονισμένη με τα υγειονομικά πρωτόκολλα τελετή.

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση των αρχών για αγώνες χωρίς την παρουσία θεατών, σχεδόν στο σύνολο των γηπέδων, λόγω ανησυχίας για την εξάπλωση του κορωνοϊού, κλιμακώνονται οι διαμαρτυρίες από πολίτες με αίτημα την ματαίωση της διοργάνωσης που αρχίζει στις 23 Ιουλίου.

Αν ωστόσο φημίζονται για κάτι οι Ιάπωνες, είναι η… ευρηματικότητα τους .Τεχνολογία διαθέτουν και τα ρομποτάκια που βλέπετε ίσως αναπληρώσουν τον κόσμο στις κερκίδες,ώστε οι αθλητές να μην βιώνουν την απόλυτη μοναξιά στα αγωνίσματα τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα