Εισέβαλε σε σπίτι, απήγαγε 4χρονο και τον σκότωσε - Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο

Εισέβαλε σε σπίτι, απήγαγε 4χρονο και τον σκότωσε  - Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο

Ένα φρικτό έγκλημα σημειώθηκε στο Ντάλας του Τέξας στις ΗΠΑ καθώς ο 18χρονος Darriyn Brown εισέβαλε σε σπίτι, πήρε τον 4χρονο Cash Gernon τον οποίο μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εγκαταλείποντάς τον σε έναν δρόμο και επέστρεψε για να αρπάξει και τον δίδυμο αδελφό του.
Ο νεαρός δράστης, σύμφωνα με το βίντεο από τη Daily Mail, εισέβαλε σε ένα σπίτι στο Ντάλας, προσπαθώντας να κάνει ησυχία, και μπήκε στο δώματιο των Cash και Carter, των παιδιών της οικογένειας. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Darriyn στέκεται για λίγη ώρα πάνω από την κούνια τους.

 
Στη συνέχεια πλησιάζει τα ανήλικα παιδιά που έχουν ξαπλώσει για να κοιμηθούν και έχουν σκεπαστεί. Και αφού κοντοστέκεται ελαφρώς πειράζοντας την κουβέρτα, αρπάζει τον Cash και φεύγει από το δωμάτιο, αφήνοντας τον αδελφό του να κοιμάται στο κρεβάτι του.

Και όπως φαίνεται από το σχετικό υλικό της κάμερας, όταν είχε αρχίσει να χαράζει, επέστρεψε στο ίδιο σπίτι και πλησίασε τον δίδυμο αδελφό του Cash, τον Carter. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Daily Mail, ήταν μια προσπάθεια για να πάρει και τον Carter, την ώρα που ο αδελφός του ήταν ήδη νεκρός αλλά κάτι πρέπει να τον τρόμαξε και έφυγε.

Ο 4χρονος πέθανε από πολλαπλά τραύματα
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του Ντάλας, ο 4χρονος Cash πέθανε από πολλαπλά τραύματα, με τις Αρχές να έχουν ανακοινώσει νωρίτερα πως οι πληγές έγιναν από ένα αιχμηρό αντικείμενο. Η 39χρονη Monica Sherrod που φυλούσε τα παιδιά αφού ο πατέρας τους και πρώην σύντροφό της, εξαφανίστηκε τον Μάρτιο.

Η Monica Sherrod αναγνώρισε τον Darriyn Brown αφού είδε το οπτικό υλικό από το δωμάτιο των αγοριών που είναι στο πίσω μέρος του σπιτιού και μακριά από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που κοιμόντουσαν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μπήκε από την πόρτα του γκαράζ που ήταν ξεκλείδωτη.

Σύμφωνα με όσα είπε η 39χρονη στην αστυνομία, ο δράστης ήταν γνωστός της οικογένειας όντας ο αδελφός του φίλου του μεγαλύτερου γιου της αλλά αγνοεί τον λόγο που έκανε κάτι τέτοιο στα ανήλικα. «Επέστρεψε γύρω στις 07.00 το πρωί (τοπική ώρα), είναι λες και τον τρόμαξε κάποιος», σχολίασε η Monica Sherrod.

«Με στοιχειώνει ότι μπορεί να επέστρεψε για τον Carter. Πήρε τον Cash και άρχισε να τρέχει όσο ακόμα κοιμόταν. Το είδα ξανά και ξανά και πλέον δεν μπορώ άλλο. Κοιμόμασταν όταν συνέβη. Συνήθως ο Cash με ξυπνάει και τώρα δεν το έκανε. Όταν ξύπνησα είδα ότι έλειπε και κάλεσα το 911. Σκέφτηκα μήπως είχε βγει έξω, δεν ήξερα ότι τον είχε πάρει κάποιος», προσέθεσε.

«Είδα μυρμήγκια να είναι στα πόδια του και αίμα στο πρόσωπό του»
 
Να σημειωθεί πως η 39χρονη Antwainese Square βρήκε τον νεκρό 4χρονο Cash. «Νόμιζα ότι ήταν σκυλί στην αρχή, έχουμε πολλά αδέσποτα. Πήρα τη μαμά μου και της είπα ότι είναι περίεργο διότι δεν κουνιέται. Και τότε άρχισα να ουρλιάζω. Της το έκλεισα και πήρα το 911. Μου είπαν να τον πλησιάσω μηπως είναι ζωντανός. Είδα μυρμήγκια να είναι στα πόδια του και αίμα στο πρόσωπό του», περιέγραψε.

«Δεν είχε ούτε παπούτσια ούτε κάλτσες ούτε μπλούζα. Ήταν μόνο με το σορτς του. Ήταν με την πλάτη στον δρόμο. Κατάλαβα ότι είναι άνθρωπος και όχι σκύλος από το πόδι και το χέρι του. Και όταν κατάλαβα ότι είναι παιδί, τα έχασα. Σκέφτηκα μήπως είχε δεχθεί επίθεση από κάποιο σκυλί».

Αναμένονται επιπρόσθετες κατηγορίες για τον Brown
Όπως είπε ο Kamron Moori, ο γιος της Monica Sherrod, επιβεβαίωσε ότι ο πατέρας τους τα είχε εγκαταλείψει και πως έβγαινε μαζί της, με τη μητέρα τους, τη Melinda Seagroves, να τα ψάχνει. Μάλιστα, η Melinda και ο Carter επανενώθηκαν μετά τον θάνατο του Cash.

Σημειώνεται πως οι Αρχές δήλωσαν ότι αναμένονται επιπρόσθετες κατηγορίες για τον Brown, ο οποίος έμενε με τους γονείς του μισό μίλι μακριά από το σπίτι των διδύμων, μόλις εξεταστούν τα εγκληματολογικά στοιχεία ενώ σύφωνα με την αστυνομία η βιολογική μητέρα των δύο παιδιών δεν γνώριζε ότι ήταν στη φροντίδα της Monica με την ίδια να τα αναζητά καιρό τώρα.


e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα