Ύποπτη για κλοπή σκηνοθέτησε το θάνατό της, αλλά την πρόδωσε ο σκύλος της

Ύποπτη για κλοπή σκηνοθέτησε το θάνατό της, αλλά την πρόδωσε ο σκύλος της

Μια Γερμανίδα που ήταν ύποπτη για κλοπή 1 εκατομμυρίου ευρώ από γερμανική επιχείρηση ηλιακής ενέργειας, έστησε τον θάνατό της για να αποφύγει την φυλακή, ωστόσο δεν τα υπολόγισε καλά.

Όπως αναφέρει το BBC, η 47χρονη συνελήφθη από την Ισπανική αστυνομία στη Μαγιόρκα. Ιδιωτικοί ντετέκτιβ που είχαν προσληφθεί από την εταιρεία, την οποία κατηγορείται ότι έκλεψε, την εντόπισαν στα social media μέσω του… σκύλου της. Η γυναίκα έχει αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση αφότου παραδέχτηκε ότι έστησε τον θάνατό της και ζούσε με πλαστή ταυτότητα.

Η ιστορία ξεκίνησε το Μάρτιο του 2020, όταν εξαφανίστηκε για κάποιες ημέρες από την εταιρεία. Οι γονείς της κάλεσαν τελικά για να δηλώσουν ότι σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το σοκ ήταν μεγάλο αλλά αρχικά κανείς δεν υποπτεύθηκε ότι είχε στηθεί κάποια απάτη.

 Όταν εντοπίστηκε η τρύπα του 1 εκατ. ευρώ άρχισαν και οι υποψίες. Αλλά δεν μπορούσε κανείς να την εντοπίσει. Στα social media την βρήκαν μέσω του σκύλου της, ενός μεγαλόσωμου κανίς, καθώς δεν ήταν πολύ συνηθισμένη ράτσα στη Μαγιόρκα.

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα