Ξενοδοχείο στην Ελβετία προσφέρει πακέτο πολυτελούς καραντίνας και τεστ για κορoνοϊό

Ξενοδοχείο στην Ελβετία προσφέρει πακέτο πολυτελούς καραντίνας και τεστ για κορoνοϊό

Ενώ η ξενοδοχειακή βιομηχανία βιώνει μια πολύ δύσκολη περίοδο, με πολλά ξενοδοχεία ανά  τον κόσμο να αναστέλλουν τη λειτουργία τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, ένα ξενοδοχείο στην Ελβετία σκέφτηκε να απευθυνθεί σε ταξιδιώτες υψηλού εισοδήματος, ώστε να διαφυλάξει τις κρατήσεις του.

Πρόκειται για το Le Bijou Hotel & Resort στη Ζυρίχη, ένα πολυτελές ξενοδοχείο το οποίο μαζί με τα Le Bijou Apartments στη Βασιλεία, τη Γενεύη, τη Ζυρίχη και σε άλλες πόλεις της Ελβετίας, προσφέρει υψηλές υπηρεσίες μέσω του νέου πακέτου «Καραντίνα για τον Κορωνοϊό». Στο εν λόγω πακέτο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τεστ για τον κορωνοϊό στο δωμάτιο, επισκέψεις γιατρών και 24ωρη νοσηλευτική φροντίδα.

Το πακέτο διαμορφώθηκε κατόπιν αιτημάτων μεγάλου αριθμού πελατών, οι οποίοι επιθυμούσαν να βιώσουν την αυτοαπομόνωση σε ένα περιβάλλον 5 αστέρων.  Εκτός από τις ιατρικές υπηρεσίες που παρέχονται από ιδιωτική κλινική, το πακέτο αυτοαπομόνωσης διαθέτει επίσης αυτοματοποιημένο check-in, οπότε οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να έρχονται σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού.

Όσον αφορά στο κόστος των ανωτέρω υπηρεσιών, η συνήθης διαμονή στο Le Bijou κυμαίνεται από 800 έως 2.000 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Επιπλέον, όλα τα προνόμια που σχετίζονται με τον κορωνοϊό είναι a la carte, συμπεριλαμβανομένου του τεστ για τον κορωνοϊό στην τιμή των 500 δολαρίων, δύο επισκέψεις νοσηλευτή την ημέρα, ύψους 1.800 δολαρίων και της νοσηλευτικής φροντίδας στην τιμή των 4.800 δολαρίων. Τέλος, το ξενοδοχείο παρέχει υπηρεσίες παράδοσης τροφίμων και προσωπικές υπηρεσίες σεφ με επιπλέον κόστος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα