Αλβανία: Θρήνος και για τον γιο του Έντι Ράμα. Στα θύματα του σεισμού και η κοπέλα του

Αλβανία: Θρήνος και για τον γιο του Έντι Ράμα. Στα θύματα του σεισμού και η κοπέλα του

Στους 40 έφτασε ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους στην Αλβανία, έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ ανάμεσα σε Δυρράχιο και Τίρανα, την ώρα που οι έρευνες για αγνοούμενους συνεχίζονται, με τους φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.

Ένα εκ των θυμάτων όμως του καταστροφικού σεισμού στην Αλβανία, που μετρά ακόμα τους νεκρούς της, αφορούσε άμεσα την οικογένεια του πρωθυπουργού Έντι Ράμα και συγκεκριμένα τον 29χρονο γιο του, Γκρέγκορ Ράμα, καθώς σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, Ansa, στα συντρίμμια κτιρίου βρέθηκε νεκρή η σύντροφός του, η 24χρονη Κρίστι Ρέτσι.

Τις υποψίες πως πρόκειται για την Κρίστι Ρέτσι, μια 25χρονη που σπουδάζει Ιατρική, «άναψε» μια ανάρτηση του 29χρονου στα social media.

Η είδηση του θανάτου της συντρόφου του από τον ισχυρό σεισμό δεν θα είχε γίνει γνωστή εάν δεν είχε κάνει ο ίδιος μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου έγραψε: «Μεταξύ των πολλών θυμάτων αυτής της τραγωδίας είναι και ένα άτομο δικό μου που πέθανε μαζί με τον αδερφό της, την μητέρα της και τον πατέρα της. Μόνο δύο πτώματα ανασύρθηκαν από τα ερείπια».

Το πτώμα της φίλης Κρίστι Ρέτσι και του πατέρα της ήταν αυτά που ανασύρθηκαν χθες, ενώ λίγες ώρες μετά βρέθηκαν νεκρά και τα σώματα της μητέρας της και του αδερφού της.

 

Μόνο δύο πτώματα βρέθηκαν μέχρι στιγμής στα συντρίμμια, σε μια ημέρα που σηματοδοτεί εθνικό θρήνο. Τα συλλυπητήριά μου στα θύματα της καταστροφής», έγραψε σε insta story στο Instagram και το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η Gazeta Shqiptare.



Ωστόσο, τα περισσότερα media της γειτονικής χώρας δεν επιβεβαιώνουν ότι το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται ο γιος του Έντι Ράμα είναι η κοπέλα του.




Απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών ο Γκρέγκορ Ράμα

Ο Γκρέγκορ Ράμα αποφοίτησε από την Σχολή Καλών Τεχνών στα Τίρανα ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, ζωγράφου και γλύπτη αλλά και του παππού του, γνωστού Αλβανού γλύπτη. Είναι γιος του Έντι Ράμα από τον πρώτο του γάμο στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 με μία από τις πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς του αλβανικού κινηματογράφου, με τον Γκρέγκορ να μιλά συχνά στις πολύ λίγες συνεντεύξεις που έχει δώσει για τον ιδιαίτερο δεσμό με την μητέρα του, λέγοντας πως είναι «το πρόσωπο που αγαπώ περισσότερο στον κόσμο».

Αλλά και με τον πατέρα του, τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα, έχουν μια ιδιαίτερη σχέση που βασίζεται κυρίως στην αγάπη τους για την τέχνη παρά για την πολιτική, που, όπως έχει δηλώσει ο Γκρέγκορ Ράμα, τον ενδιαφέρει ελάχιστα. «Θέλω οι άνθρωποι να κρίνουν όλα όσα κατάφερα μέσα από τους πίνακές μου και όχι εξαιτίας του επωνύμου μου» είχε δηλώσει ο γιος του Έντι Ράμα σε συνέντευξή του πέρυσι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα