Έφηβος πέθανε από εγκεφαλικό καθώς έπαιζε όλη τη νύχτα παιχνίδια στον υπολογιστή

Έφηβος  πέθανε από εγκεφαλικό καθώς έπαιζε όλη τη νύχτα παιχνίδια στον υπολογιστή

 την Ταϊλάνδη, έφηβος έχασε τη ζωή του από εγκεφαλικό επεισόδιο καθώς όλη τη νύχτα έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια στον υπολογιστή του.

Το περιστατικό καταγράφει η Daily Mail λέγοντας πως ο 17χρονος Piyawat Harikun, βρισκόταν σε  διακοπές οπότε και είχε όλο τον ελεύθερο χρόνο να κλειστεί στο δωμάτιό του και να παίξει όλη τη νύχτα

Παρόλο που οι γονείς του τον προέτρεψαν να κάνει ένα διάλειμμα για φαγητό εκείνος συνέχισε απτόητος.

Ο πατέρας του εχθές Δευτέρα τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του στο πάτωμα μεταξύ της καρέκλας του και του πύργου του υπολογιστή του και ενώ προσπάθησε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες ήταν  ήδη νεκρός.

Στο γραφείο του ήταν άθιχτο το φαγητό του και στα πόδια του είχε χυμένο αναψυκτικό ενώ ο ίδιος φορούσε ακόμη τα ακουστικά του.

Οι γιατροί που έκαναν την νεκροψία είπαν πως ο έφηβος πέθανε από εγκεφαλικό που όπως πιστεύουν προκλήθηκε από τις πολλές ώρες παιχνιδιού στον υπολογιστή.

Ο πατέρας του έδωσε στο φως της δημοσιότητας το περιστατικό καθώς ο γιος του ήταν εθισμένος και ήθελε να δώσει στους γονείς το ερέθισμα προκειμένου να σκεφτούν  πώς θα προστατέψουν τα παιδιά τους από τον εθισμό στον υπολογιστή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα