Αεροσυνοδός καταγγέλλει πιλότους για κρυφή κάμερα μέσα σε τουαλέτα αεροπλάνου

Αεροσυνοδός καταγγέλλει πιλότους για κρυφή κάμερα μέσα σε τουαλέτα αεροπλάνου

Δύο πιλότοι της Southwest Airlines, κατηγορούνται ότι είχαν βάλει κρυφή κάμερα μέσα στην τουαλέτα του αεροπλάνου βλέποντας ζωντανά την εικόνα μέσα στο πιλοτήριο.

Την καταγγελία έκανε μία αεροσυνοδός της εταιρείας, η οποία έκανε γνωστό στις δικαστικές αρχές πως ανακάλυψε την κάμερα όταν μπήκε στο πιλοτήριο, σε μία πτήση το Πίτσμπουργκ στο Φοίνιξ τον Φεβρουάριο του 2017.

Συγκεκριμένα η Ρενέ Στινέικερ είπε στο ABC News: «Όταν μπήκα στο πιλοτήριο, παρατήρησα ότι το iPad του πιλότου βρισκόταν στο παράθυρο. Τότε κοίταξα την οθόνη και συνειδητοποίησα ότι έδειχνε τον πιλότο μας να βρίσκεται μέσα στην τουαλέτα»

Στην αγωγή της η αεροσυνοδός αναφέρει ότι ένας άνθρωπος της εταιρείας της είπε να μη μιλήσει σε κανέναν για ό,τι συνέβη.

Από την πλευρά της η αεροπορική εταιρεία είπε στην ABC πως έχει διερευνηθεί το περιστατικό και αρνείται τον ισχυρισμό ότι υπήρξε κάμερα στην τουαλέτα, ενώ και οι δύο πιλότοι αρνήθηκαν την καταγγελία.

Μάλιστα η αεροπορική κάνει λόγο για μία «ακατάλληλη προσπάθεια για χιούμορ από τους πιλότους» και προσθέτει: «Η Southwest Airlines δεν έχει ποτέ χρησιμοποιήσει κάμερες στα αποχωρητήρια».

Η αεροσυνοδός τόνισε πως δεν βρήκε κανένα είδους χιούμορ στο συγκεκριμένο περιστατικό, λέγοντας: «Αυτό δεν είναι αστείο. Αν κάποιος σας παρακολουθεί μέσα σε μία τουαλέτα, τότε αυτό δεν είναι αστείο».

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα