Συγγνώμη μαμά, πεθαίνω - Το ανατριχιαστικό μήνυμα 26χρονης μέσα από το φορτηγό στο Έσεξ

Συγγνώμη μαμά, πεθαίνω - Το ανατριχιαστικό μήνυμα 26χρονης μέσα από το φορτηγό στο Έσεξ

Στα μηνύματα που στάλθηκαν την Τρίτη στις 10 και μισή το βράδυ, την ώρα δηλαδή που το φορτηγό κατευθυνόταν από το Βέλγιο στη Βρετανία, η Pham Thi Tra έλεγε στη μητέρα της "Πεθαίνω, δεν μπορώ να αναπνεύσω. Σε αγαπώ τόσο πολύ... Συγγνώμη"

Φόβοι για το ενδεχόμενο μία γυναίκα από το Βιετνάμ να βρίσκεται ανάμεσα στους 39 νεκρούς που βρέθηκαν σε κοντέινερ φορτηγού στο Έσσεξ Βρετανίας, εκφράζει η μητέρα της.

Η 26χρονη κοπέλα από το Βιετνάμ έστειλε μία σειρά από φρικιαστικά μηνύματα στη μητέρα της, μέσω των οποίων την πληροφορούσε πως πεθαίνει καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Η βιετναμέζικης καταγωγής κοπέλα πιστεύεται ότι βρίσκεται ανάμεσα στις 8 γυναίκες και τους 31 άντρες που βρέθηκαν νεκροί σε φορτηγό τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Έσσεξ της Βρετανίας.

Στα μηνύματα που στάλθηκαν την Τρίτη στις 10 και μισή το βράδυ, την ώρα δηλαδή που το φορτηγό κατευθυνόταν από το Βέλγιο στη Βρετανία, η Pham Thi Tra έλεγε στη μητέρα της "Πεθαίνω, δεν μπορώ να αναπνεύσω. Σε αγαπώ τόσο πολύ... Συγγνώμη".

Σύμφωνα με τη μητέρα της Tra, η κόρη της είχε ταξιδέψει στην Κίνα, για να κατευθυνθεί προς το Ηνωμένο Βασίλειο για αναζήτηση καλύτερης ζωής.

Όλα δείχνουν πως η 26χρονη κοπέλα είναι μία εκ των 39 θυμάτων, ωστόσο αναμένεται η νεκροψία των ανθρώπων για να επιβεβαιωθεί.

 

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα