Ήταν νεκρός στο διαμέρισμά του από το 2011 - Βρέθηκε ο σκελετός του μαζί με του σκύλου του

Νεκρός στο διαμέρισμά του από το 2011 βρισκόταν ένας 59χρονος Γερμανός, του οποίου ο σκελετός εντοπίστηκε πριν λίγες ημέρες, οκτώ χρόνια μετά την εξαφάνισή του. Δίπλα του βρέθηκε ο σκελετός του σκύλου του.

Επρόκειτο για έναν συνταξιούχο φούρναρη του οποίου το σώμα είχε αποσυντεθεί στο δωμάτιο όπου παρέμενε επί 8 χρόνια. Εντοπίστηκε τυχαία, λόγω φωτιάς στο διαμέρισμα που ανάγκασε τους πυροσβέστες να μπουν στο διαμέρισμα για να το εκκενώσουν. Το γραμματοκιβώτιο του 59χρονου ήταν γεμάτο ενώ το αυτοκίνητό του παρέμενε σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, με τα λάστιχα ξεφούσκωτα και μια πράσινη επάλειψη από την μακροχρόνια στάθμευση.

Μία γείτονας του 59χρονου ανέφερε ότι είχε ειδοποιήσει επανειλημμένα τις αρχές για την έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από το διαμέρισμα, χωρίς όμως να βρει ανταπόκριση. Στη συνέχεια προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον γιο του, χωρίς επιτυχία. Ο συνταξιούχος φούρναρης είχε χωρίσει με τη γυναίκα του πριν πολλά χρόνια.

«Ήταν καλός άνθρωπος, λίγο μοναχικός», δήλωσε η ίδια. «Μου είχε πει ότι άφησε τη δουλειά του γιατί είχε αποκτήσει μια αλλεργία στο αλεύρι». Για κάποιο διάστημα μετά την εξαφάνισή του κάποιος φίλος έβγαζε βόλτα τον σκύλο, ωστόσο σύντομα δεν υπήρχε σημείο ζωής ούτε από τον ίδιο ούτε από τον σκύλο του.

Ο σκελετός του 59χρονου εξετάζεται από την αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ