Την Κυριακή στα Κατεχόμενα ο Τσαβούσογλου

Την Κυριακή στα Κατεχόμενα ο Τσαβούσογλου

Παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες και τα μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για την σημερινή έκτακτη επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στα Κατεχόμενα, φαίνεται πως το πρόγραμμα αλλάζει ξανά για δεύτερη φορά.

Ενώ η αρχική ημερομηνία επίσκεψης του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, χθες έγινε γνωστό ότι ο Τσαβούσογλου θα έφτανε στα Κατεχόμενα σήμερα, μια απόφαση η οποία άλλαξε εκ νέου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών θα πάει στα Κατεχόμενο αύριο, ενώ αναφέρεται επίσης ότι θα συζητήσει ειδικότερα τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την ανατολική Μεσόγειο με τον Μουσταφά Ακιντζί και της ηγεσίες των υπόλοιπων»κομμάτων» του ψευδοκράτους.

Στην ανακοίνωση, την οποία επικαλείται η ανταποκρίτρια του ΚΥΠΕ, αναφέρεται συγκεκριμένα ότι «ο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα επισκεφθεί τα Κατεχόμενα το διήμερο 8-9 Σεπτεμβρίου.

Κατά την επίσκεψή του, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου θα συναντηθεί με τις αρχές της του ψευδοκράτους καθώς και τους αρχηγούς των «πολιτικών κομμάτων»για να συζητήσει τα θέματα της κοινής ας ατζέντας και ειδικότερα τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό ζήτημα και την Ανατολική Μεσόγειο».

 

Πηγή: Cyprus Times

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα