Αντί για πρόταση γάμου πέταξε μονόπετρο 5.000 ευρώ από βράχο στη Σαντορίνη

Αντί για πρόταση γάμου πέταξε μονόπετρο 5.000 ευρώ από βράχο στη Σαντορίνη

Ένα ταξίδι-έκπληξη που θα του άλλαζε τη ζωή είχε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια ένας 23χρονος Αυστραλός ηλεκτρολόγος.

Ο Brendan Beasley αν και απένταρος, είχε καταφέρει από το υστέρημά του να μαζέψει το ποσό των 5.000 ευρώ για να αγοράσει ένα μονόπετρο.

Με αυτό και φόντο την εντυπωσιακή καλντέρα, είχε σκοπό να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του. Ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον, αφού όχι μόνο πρόταση γάμου δεν έγινε, αλλά το πανάκριβο δαχτυλίδι κατέληξε στον βυθό της Σαντορίνης.

Τι συνέβη; Λίγες εβδομάδες πριν το «μεγάλο» ταξίδι στη Σαντορίνη, η σύντροφός του τον παράτησε για έναν άλλον άνδρα.

Έτσι ο Brendan έμεινε με το δαχτυλίδι στο χέρι και καταχρεωμένος, αφού εκτός από τις 5.000 ευρώ που ξόδεψε για το μονόπετρο, είχε ξοδέψει άλλα τόσα και περισσότερα για τα έξοδα διαμονής στο νησί.

«Μετά από τρία χρόνια που ήμασταν μαζί, με παράτησε χωρίς να μου εξηγήσει τον λόγο. Ήμουν απογοητευμένος. Είχα αγοράσει το μονόπετρο και είχα κλείσει το ταξίδι στη Σαντορίνη, γιατί ήξερα ότι πάντα ήθελε να αρραβωνιαστεί εκεί» δήλωσε ο 23χρονος στο news.com.au.

Ωστόσο δεν πτοήθηκε. Όταν διαπίστωσε πως στην καρδιά της είχε μπει ένας άλλος άνδρας αποφάσισε να κάνει το ταξίδι στη Σαντορίνη χωρίς την πρώην του, ακολουθώντας ένα τουυριστικό γραφείο εκδρομών. Μάλιστα πήρε μαζί του και το πανάκριβο μονόπετρο, το οποίο δίχως δισταγμό το πέταξε από ένα βράχο στη θάλασσα του Αιγαίου, την ώρα που παρακολουθούσε το ηλιοβασίλεμα.

Όπως είπε αργότερα, με αυτόν τον συμβολικό τρόπο ήθελε να βγάλει ένα «βάρος» από πάνω του.  Το video με τη στιγμή που το δαχτυλίδι κάνει «βουτιά» στα νερά της Σαντορίνης, τράβηξε ο αρχηγός του τουριστικού γκρουπ, με τον οποίο έγιναν φίλοι κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Ο Brendan Beasley δήλωσε αργότερα πως αν και η απόφαση αυτή του κόστισε πολλά λεφτά ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να πάρει καθώς από εκείνη τη στιγμή και έπειτα κάτι άλλαξε μέσα του.

Με το που πέταξα το μονόπετρο ένα βάρος έφυγε από τους ώμους μου. Πραγματικά μετά από αυτό ξαναβρήκα τον εαυτό μου.

Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν δύο χρόνια. Σήμερα ο 25χρονος ηλεκτρολόγος από την Αυστραλία έχει ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο μίας άλλης γυναίκας για χάρη της οποίας σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα στον Καναδά.

Δύο χρόνια μετά, όχι μόνο δεν έχει μετανιώσει που «πέταξε» τα 5.000 ευρώ, αλλά δηλώνει ότι «μου έκανε καλό».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη  (@besus___) στις26 Οκτ, 2017 στις 2:15 πμ PDT

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα