Θρίλερ με εξαφάνιση 13χρονης μετά τη δολοφονία των γονιών της

Θρίλερ με εξαφάνιση 13χρονης μετά τη δολοφονία των γονιών της

Οι αμερικανικές αρχές επέκτειναν σήμερα τις έρευνες για τον εντοπισμό μιας 13χρονης, η οποία πιστεύεται ότι διατρέχει άμεσο κίνδυνο, μετά τη δολοφονία των γονιών της μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Ουισκόνσιν.

Η Τζέιμι Κλος αγνοείται από τη Δευτέρα. την ημέρα εκείνη η αστυνομία δέχτηκε ένα τηλεφώνημα που την οδήγησε στο σπίτι της οικογένειας, στην ύπαιθρο αυτής της Πολιτείας, στις βόρειες ΗΠΑ.

Οι γονείς του κοριτσίου, ο 56χρονος Τζέιμς Κλος και η σύζυγός του, Ντενίζ, 46 ετών, ήταν νεκροί, φέροντας τραύματα από σφαίρες, όμως το κορίτσι δεν βρέθηκε πουθενά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η έφηβη πιθανότατα είδε τους φόνους. Με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές, δεν θεωρείται ύποπτη η ίδια.

Καμιά εκατοστή εθελοντές συμμετείχαν στις έρευνες στο Ουισκόνσιν ενώ η αστυνομία δέχτηκε περίπου 800 τηλεφωνήματα με πληροφορίες για την Τζέιμι.

Χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, όπως σημείωσε ο σερίφης της κομητείας Μπάρον.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) αποφάσισε να επεκτείνει τις έρευνες σε όλη τη χώρα, θεωρώντας ότι το κορίτσι διατρέχει κίνδυνο.

"Μια ολόκληρη Πολιτεία συγκλονίζεται από την εξαφάνιση της Τζέιμι και τον θάνατο των γονιών της", είπε ο γενικός εισαγγελέας του Ουισκόνσιν, Μπραντ Σίμελ.

Η κλήση στην αστυνομία έγινε γύρω στη 1 το πρωί της Δευτέρας από ένα κινητό τηλέφωνο, μέσα από το σπίτι της οικογένειας.

Η αστυνομία αγνοεί προς το παρόν τι ακριβώς συνέβη και ποιο ήταν το κίνητρο των δραστών. Το όπλο του εγκλήματος δεν έχει εντοπιστεί.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS News οι δράστες πυροβόλησαν την εξώπορτα του σπιτιού για να την ανοίξουν και να μπουν μέσα.

 

.topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα