Θρίλερ στον Πύργο: Μετέφερε νεκρό άνδρα στο νοσοκομείο μέσα στο πορτ μπαγκάζ

Θρίλερ στον Πύργο: Μετέφερε νεκρό άνδρα στο νοσοκομείο μέσα στο πορτ μπαγκάζ

Αναστάτωση και συναγερμός επικράτησε στις αστυνομικές αρχές του Πύργου μετά από ένα εξαιρετικά περίεργο περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, το οποίο βρίσκεται πλέον υπό πλήρη διερεύνηση.

Το χρονικό του περιστατικού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας έφτασε με το αυτοκίνητό του στα επείγοντα του Νοσοκομείου Πύργου. Προς έκπληξη του προσωπικού, ο οδηγός άνοιξε το πορτ μπαγκάζ του οχήματος και έβγαλε από μέσα έναν άλλο άνδρα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Μόλις τον παρέδωσε στους γιατρούς, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας (με τα αρχικά Α.Ε.) ήταν ήδη νεκρός. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την άμεση επέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης που έσπευσε στο σημείο για να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει καταθέσεις.

Οι ισχυρισμοί του οδηγού

Ο οδηγός του οχήματος, μιλώντας στους αστυνομικούς, προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε:

Εντόπισε τον Α.Ε. αναίσθητο στο έδαφος, έξω από ένα καφενείο στον Πύργο.

Πήρε την πρωτοβουλία να τον μεταφέρει ο ίδιος στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν έδωσε σαφή εξήγηση για τον λόγο που επέλεξε να τοποθετήσει τον αναίσθητο άνδρα στον χώρο των αποσκευών και όχι στα καθίσματα του αυτοκινήτου.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Οι αρχές συγκεντρώνουν στοιχεία για να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άνδρας κατέληξε, καθώς και την ορθότητα των ισχυρισμών του οδηγού. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του Α.Ε.

Δείτε ακόμα