Γιάννης Ξανθόπουλος: Η σοβαρή καταγγελία του δικηγόρου του για το δυστύχημα στο Live News

Γιάννης Ξανθόπουλος: Η σοβαρή καταγγελία του δικηγόρου του για το δυστύχημα στο Live News

O Παναγιώτης Mπαλακτάρης, δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου, μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS για την υπόθεση με το τροχαίο που ενεπλάκη ο τραγουδιστής.

Ο 24χρονος που έγινε γνωστός πριν από 8 χρόνια, όταν συμμετείχε σε μουσικό τηλεπαιχνίδι, αγωνιά για την κατάσταση του τραυματία και παραμένει σοκαρισμένος από το δυστύχημα και συντετριμμένος από τον θάνατο του 19χρονου.

Από την πρώτη στιγμή ο 24χρονος καλλιτέχνης δηλώνει στη διάθεση των αρχών που ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος. Τα βλέμματα όλων βρίσκονται στραμμένα τόσο στην οικογένεια που θρηνεί το χαμό του παιδιού της, όσο και στους γονείς του 19χρονου τραυματία που αγωνιούν.

Οι έρευνες για το θανατηφόρο τροχαίο συνεχίζονται με τον 68χρονο οδηγό που παραβίασε το STOP να παρουσιάζεται στην αστυνομία, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

«Υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες ότι οδηγούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος κι όχι άλλος»

O Παναγιώτης Mπαλακτάρης, δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου, μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS. Αρχικά ο δικηγόρος του τραγουδιστή θέλησε να μεταφέρει την ειλικρινή και ολόψυχη λύπη του Γιάννη Ξανθόπουλου για το συμβάν που έγινε και προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία.

«Υπάρχει ένα δεδομένο ότι ένας οδηγός παραβίασε ένα STOP. Η καταγγελία αφορά το γεγονός ότι ο παραβάτης οδηγός του STOP ενώ είδε ότι υπήρχε σύγκρουση, είδε ότι υπήρξαν τραυματίες,  προτίμησε να εγκαταλείψει το σημείο του δυστυχήματος. Εξαφανίστηκε για αρκετές μέρες και όταν εμφανίστηκε στις Αρχές κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ήταν εκείνος ο οποίος οδηγούσε εκείνο το ξημέρωμα το συγκεκριμένο όχημα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Θεωρώ ότι υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες ότι οδηγούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος που εμφανίστηκε κι όχι άλλος. Τις αμφιβολίες αυτές τις εδράζω στο ότι αν ήταν ο ίδιος προφανώς θα είχε καλέσει τουλάχιστον ασθενοφόρο και με βεβαιότητα και πάλι λέω ότι δεν θα είχε εγκαταλείψει το πεδίο της σύγκρουσης».

Παράλληλα ο κ. Mπαλακτάρης ξεκαθάρισε ότι ο εντολέας του δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει τον οδηγό του τρίτου οχήματος που ενεπλάκη στο τραγικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή σε έναν νέο άνθρωπο.

Πηγή: .megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα