Αγία Παρασκευή: Κρύβονται οικογενειακώς δράστες και γονείς που αναζητούνται για τον βασανισμό του 14χρονου

Αγία Παρασκευή: Κρύβονται οικογενειακώς δράστες και γονείς που αναζητούνται για τον βασανισμό του 14χρονου

Οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού κατά του 13χρονου στην Αγία Παρασκευή από συμμαθητές του κρύβονται όπως και οι γονείς τους.
Εξαφανισμένοι είναι οι δράστες και οι γονείς τους, που κατηγορούνται για την άγρια κακοποίηση σε 14χρονο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Παράλληλα οι έρευνες συνεχίζονται και για την ταυτοποίηση του τρίτου δράστη που διαφεύγει της σύλληψης και φέρεται να είναι αυτός που τραβούσε βίντεο με το κινητό του όλα τα σοκαριστικά που έκαναν στον 14χρονο.

Παρά τις αναζητήσεις της Αστυνομίας στα σπίτια ακόμα και στις εξοχικές κατοικίες των δύο δραστών που έχουν ταυτοποιηθεί για την επίθεση, παραμένουν άφαντοι και μαζί με αυτούς και οι γονείς τους.

Το γεγονός προκαλεί εύλογα ερωτήματα για τη στάση των γονιών που φαίνεται να καλύπτουν τα δύο παιδιά για την άκρως παραβατική συμπεριφορά τους και να κρύβονται οικογενειακώς προκειμένου να αποφύγουν το αυτόφωρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα όσο και τουλάχιστον ο ένας από τους δράστες είναι συμμαθητές σε ένα από τα πιο γνωστά ιδιωτικά σχολεία των βορείων προαστείων.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα