Τραγωδία στην Άρτα: Στην ψυχιατρική ο πατέρας του βρέφους

Τραγωδία στην Άρτα: Στην ψυχιατρική ο πατέρας του βρέφους

Στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου στην Άρτα μεταφέρθηκε ο πατέρας που ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 37χρονος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Νωρίτερα, νοσηλευόταν φρουρούμενος από την αστυνομία σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι θα επιχειρούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Εναντίον του 37χρονου πατέρα του μωρού, έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Αλλά και η μητέρα του μωρού παραμένει επίσης σε ειδικό θάλαμο με τους συγγενείς της να βρίσκονται στο πλευρό της, ενώ έχουν φτάσει στο νοσοκομείο ψυχολόγοι από τα Ιωάννινα.

Υπενθυμίζεται, ότι το μωράκι πέθανε από θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, μένοντας κλεισμένο στο αυτοκίνητο και φορώντας μπουφάν, καθώς η μητέρα του το είχε ετοιμάσει ώστε να πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό.

Ιδιαίτερα τραγικό για την υπόθεση είναι και το γεγονός ότι το εν λόγω όχημα που βρισκόταν το παιδάκι διαθέτει φιμέ τζάμια και κανείς περαστικός δεν μπορούσε να δει το άτυχο κοριτσάκι και να αποτρέψει το μοιραίο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα