Τι έδειξε η νεκροψία για το θάνατο της 15χρονης μαθήτριας σε σχολική εκδρομή

Τι έδειξε η νεκροψία για το θάνατο της 15χρονης μαθήτριας σε σχολική εκδρομή

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα, η οποία έχασε αιφνιδιαστικά τη ζωή της την ώρα που διασκέδασε με συμμαθήτριές της σε νυχτερινό κέντρο.
Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε νυχτερινό μαγαζί των Τρικάλων, καθώς κατέληξε μία μαθήτρια που βρισκόταν στην πόλη για σχολική εκδρομή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια, 15 ετών, από σχολείο του Βύρωνα Αττικής, διασκέδαζε με τους συμμαθητές της σε νυχτερινό μαγαζί.

Η μαθήτρια της Α’ Λυκείου από σχολείο του Βύρωνα Αττικής περίπου στη 1 τα ξημερώματα, δεν αισθάνθηκε καλά και λιποθύμησε, καθώς είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Στο σημείο υπήρχε γιατρός που συνόδευε την εκδρομή ωστόσο παρά τις προσπάθειες του δεν κατάφερε να κάνει ανάνηψη το κορίτσι και έτσι κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στη 1.15 π.μ., το νεαρό κορίτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με καρδιοαναπνευστική ανακοπή και μυδρίαση, με τους γιατρούς να πραγματοποιούν υπεράνθρωπες προσπάθειες και επί δύο ώρες να προσπαθούν να επαναφέρουν την καρδιακή λειτουργία με όλα τα μέσα που διαθέτουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Σε κατάσταση σοκ οι συμμαθητές πέρασαν τη νύχτα σε ξενοδοχείο στα Τρίκαλα και σήμερα επέστρεψαν στους γονείς τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την εκδρομή συνόδευε γιατρός, ενώ η 15χρονη, φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ο θάνατος της 15χτρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Φως στα αίτια θανάτου που προκάλεσαν την καρδιακή ανακοπή αναμένεται να δείξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στην άτυχη μαθήτρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα