Τέμπη: Οργισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας

Τέμπη: Οργισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας

Δυο μήνες έχουν περάσει από τη μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία της χώρας και οι συγγενείς των 57 νεκρών ζητούν να αποδοθούν οι ευθύνες αλλά και δικαίωση για τους ανθρώπους που έχασαν.

Ξεχειλίζει ακόμη η οργή και ο πόνος των συγγενών των 57 θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, την 28η Φλεβάρη 2023.

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα συγγενείς και φίλοι των θυμάτων, με μια φωνή, στο δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης , ζητούν δικαίωση για τους δικούς τους ανθρώπους.

«Εγώ προσωπικά η Μαρία, η μαμά της Μάρθης συμπορεύομαι με τον αγώνα του συλλόγου και εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για την δικαίωση των παιδιών μας, να τα βάλουμε με τους ακαταδίωκτους.» δηλώνει η Μαρία Καρυστιάνου.

Τα μέλη του συλλόγου πληγέντων δυστυχήματος Τεμπών ζητούν να τιμωρηθούν όλοι οι υπαίτιοι.

«Θα βοηθήσουμε με μηνύσεις σε συγκεκριμένους υπαίτιους, γιατί η ανάκριση κινείται μόνο στο πλαίσιο της αμέλειας ενώ υπάρχει ενδεχόμενος δόλος όπως έχει γραφεί και στον Τύπο» αναφέρει ο Γιώργος Ηλιόπουλος, πατέρας τραυματία.

«Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί πορεία στις Σέρρες δηλώνοντας την έντονη διαμαρτυρία μας για την υποψηφιότητα Καραμανλή. Είναι απαράδεκτο» δήλωσε ο ταμίας του Συλλόγου.

Στη μνήμη των 57 ψυχών που χάθηκαν τόσο άδικα θα συνεχίσουν να παλεύουν.

«Στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν έχουμε ισόβιο χρέος να αγωνιστούμε για τα θέματα ασφάλειας ανθρώπινης ζωής που θα πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή» τονίζει ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, σύζυγος θύματος.

Η μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία στη χώρα μας δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ κι αυτός είναι αυτοσκοπός όλων εκείνων που θρηνούν.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα