Αρνήθηκαν να εξετάσουν έγκυο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Σοβαρή καταγγελία

Αρνήθηκαν να εξετάσουν έγκυο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Σοβαρή καταγγελία

Γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας φέρεται να αρνήθηκε να εξετάσει έγκυο η οποία έσπευσε στο νοσηλευτικό ίδρυμα έπειτα από έντονη αδιαθεσία.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύει το evima.gr, συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου. Η γυναίκα μεταφέρθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας από την αδελφή της με έντονο πόνο στο κεφάλι και αιμορραγία στη μύτη. 

Μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο νοσηλευτής κάλεσε τον εφημερεύοντα γυναικολόγο, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε να εξετάσει την έγκυο, λέγοντας «δεν βρίσκω το λόγο να κατέβω λυπάμαι».

«Φτάσαμε στο Νοσοκομείο 02.30 τη νύχτα με ιδιωτικό ασθενοφόρο. Ο μόνος άνθρωπος που μας βοήθησε από την πρώτη στιγμή ήταν ο νοσηλευτής που μας μίλησε με το που μπήκαμε μέσα. Εκείνος κάλεσε αμέσως τον γυναικολόγο να κατέβει για να δει την αδερφή μου και εκείνος αρνήθηκε. Ο νοσηλευτής παρακαλούσε τον γιατρό να έρθει και εκείνος του είπε πως δεν βρίσκει το λόγο να κατέβει να πάρει παρακεταμόλη», δήλωσε χαρακτηριστικά η αδερφή της εγκύου. Τελικά, έφυγαν από το Νοσοκομείο χωρίς να την εξετάσει κανείς. themaygeias

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα