Λάζαρος Λασκαρίδης: Κρίσιμες ώρες για τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας - Χειρουργήθηκε στο κεφάλι μετά την πτώση

Λάζαρος Λασκαρίδης: Κρίσιμες ώρες για τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας - Χειρουργήθηκε στο κεφάλι μετά την πτώση

Ιδιαίτερα κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τον δημοσιογράφο και αντιδήμαρχο Καλλιθέας, Λάζαρο Λασκαρίδη, ο οποίος τραυματίστηκε βαριά μετά από πτώση στο κενό το βράδυ της Πέμπτης (27/4).

Πώς βρέθηκε στο κενό
Υπενθυμίζεται ότι το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων βιβλιοθήκης προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου, στην οδό Ανδρομάχης.

Κάποια στιγμή, ο κ. Λαζαρίδης φέρεται να βγήκε σε ένα μπαλκόνι για να καπνίσει, ωστόσο όταν στηρίχτηκε στο κάγκελο, αυτό υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3 μέτρων.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του
Στο νοσοκομείο αρχικά διαπιστώθηκε ότι ο κ. Λαζαρίδης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση στον θώρακα, ενώ στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας ο οποίος μετά το χειρουργείο νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του κ. Λασκαρίδη μετά την επέμβαση για να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα στο κεφάλι.

Ποιος είναι ο Λάζαρος Λασκαρίδης
Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης είναι επικεφαλής του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ», και δημοσιογράφος, έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες: Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι.

Ακόμη, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, όπως επίσης και στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven.

Επίσης, έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων: Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα