Θεσσαλονίκη: Την Τρίτη απολογείται ο 34χρονος μητροκτόνος

Θεσσαλονίκη: Την Τρίτη απολογείται ο 34χρονος μητροκτόνος

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη πήρε ο 34χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 70χρονης μητέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, o μητροκτόνος μεταφέρθηκε το πρωί της Κυριακής στο δικαστικό Μέγαρο της Κατερίνης, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την απολογία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος δράστης συνελήφθη στο Φάληρο Θεσσαλονίκης, όταν ένας κάτοικος τον πέρασε για ληστή. Είχε ξυρίσει τα μαλλιά του για να μην τον αναγνωρίζουν, τα ρούχα του ήταν σκισμένα ενώ στις τσέπες του είχε ένα σουγιά.

Το χρονικό της σύλληψης

 «Άκουγα κάτι ήχους στην οικοδομή. Είδα το ασανσέρ να ανεβοκατεβαίνει. Έκανα ένα βήμα προς τα πάνω και είδα κάποιον με κουκούλα να με αποφεύγει. Κατάλαβα κάτι συμβαίνει…. Τον πετύχαμε στο ισόγειο», είπε ο νεαρός ο οποίος τον εντόπισε, περιγράφοντας στον ΑΝΤ1 το χρονικό της σύλληψης.

«Είπε ότι ήταν επίσκεψη σε κάποιο σπίτι, δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Μιλούσε στο κινητό, είπε ότι είναι άστεγος του είπα δεν γίνεται να είσαι άστεγος με κινητό αφής, τον σταμάτησα εδώ πέρα και καλέσαμε την Αστυνομία. Προσπάθησε να φύγει αλλά τον κράτησα», συμπλήρωσε ο ένοικος της πολυκατοικίας.

Από τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι, όπου διέμεναν θύμα και δράστης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-κυνηγητικό όπλο,

-9 φυσίγγια,

-κλειδιά του Ι.Χ. οχήματος,

-ρουχισμός με ίχνη αίματος και

-και ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ο 34χρονος ομολογούσε την πράξη του και εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους σκότωσέ τη μητέρα του.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Κατερίνης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα