Μυτιλήνη: Γυναίκα περιέλουσε με βενζίνη τον άντρα της και του έβαλε φωτιά - Η τραγική ειρωνεία

Μυτιλήνη: Γυναίκα περιέλουσε με βενζίνη τον άντρα της και του έβαλε φωτιά - Η τραγική ειρωνεία

Στην ταβέρνα της οικογένειας στη Μυτιλήνη εκτυλίχθηκε το σοβαρό συμβάν ενδοοικογενειακής βίας που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, όπου γυναίκα περιέλουσε τον άνδρα της με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvosnews.gr, το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην ταβέρνα που διατηρεί το ζευγάρι μέσα στη Μυτιλήνη. Εκεί για άγνωστο λόγο το ζευγάρι τσακώθηκε και η σύζυγός του που ήταν δίπλα στην ψησταριά και άναβε τα κάρβουνα, πήρε το μπιτόνι με τη βενζίνη και αφού περιέλουσε με αυτό τον άντρα της τού έβαλε φωτιά.

Η γυναίκα κατόπιν συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, ενώ ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης σε κρίσιμη κατάσταση.

Σε βάρος της δράστιδας, που συνελήφθη αμέσως, σχηματίζεται δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, προκειμένου να προσαχθεί στην Εισαγγελία.

 Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το θύμα διασωληνώθηκε επειδή λόγω του εύρους των εγκαυμάτων του δυσκολεύεται να αναπνεύσει και εισήχθη αρχικά στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης. Τελικά, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στην Αθήνα, καθώς τα εγκαύματα του καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματός του.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει χάσει τα δύο από τα τρία παιδιά του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα