Άνω Λιόσια: Σκυλιά κατασπάραξαν γυναίκα - Βρέθηκε νεκρή σε χαντάκι από τον αρραβωνιαστικό της

Άνω Λιόσια: Σκυλιά κατασπάραξαν γυναίκα - Βρέθηκε νεκρή σε χαντάκι από τον αρραβωνιαστικό της

Πολλαπλά τραύματα από δαγκωματιές βρέθηκαν στο άψυχο σώμα της γυναίκας, η οποία δέχτηκε επίθεση από σκύλους μέσα σε οικοπεδικό χώρο εταιρίας σκραπ στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με την αναφορά της Αστυνομίας, η 68χρονη διέμενε προσωρινά στη θέση Σκαλιστήρι, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, σε κοντέινερ που βρίσκεται μέσα στον οικοπεδικό χώρο εταιρίας σκραπ. Στο κοντέινερ συζούσε με τον 70χρονο αρραβωνιαστικό της, ο οποίος εργάζεται ως φύλακας στην επιχείρηση.

Η γυναίκα βρέθηκε στις 10.30 νεκρή από τον αρραβωνιαστικό της μέσα σε χαντάκι δίπλα από το κοντέινερ όπου διέμεναν. Η 68χρονη έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα από δαγκωματιές σκύλων, τα οποία ανήκουν στον ιδιοκτήτη της εταιρίας σκραπ.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης και ο Εισαγγελέας Προστασίας Ζώων, κατόπιν προφορικής εντολής του οποίου μεταφέρθηκαν από το σημείο εφτά σκυλιά που παραδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου Φυλής .

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα