Κατέθεσε η ειδικευόμενη γιατρός που συμμετείχε στην προσπάθεια ανάνηψης της Τζωρτζίνας

Κατέθεσε η ειδικευόμενη γιατρός που συμμετείχε στην προσπάθεια ανάνηψης της Τζωρτζίνας

Με την κατάθεση της ειδικευόμενης παιδιάτρου του Καραμανδάνειου, Αγλαΐας Καρκανιά, συνεχίστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, για την δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας. Η μάρτυρας που συμμετείχε στην προσπάθεια ανάνηψης του παιδιού, μίλησε για ανεξήγητη συμπεριφορά της μητέρας όταν αυτό έπαθε την ανακοπή μέσα στο νοσοκομείο.
Με την κατάθεση της ειδικευόμενης παιδιάτρου του Καραμανδάνειου Αγλαΐας Καρκανιά, συνεχίστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

Η μάρτυρας που συμμετείχε στην προσπάθεια ανάνηψης του παιδιού, μίλησε για ανεξήγητη συμπεριφορά της μητέρας όταν αυτό έπαθε την ανακοπή μέσα στο νοσοκομείο.

Κι αυτή η μάρτυρας, όπως όλοι οι γιατροί που έχουν καταθέσει μέχρι σήμερα, τόνισε πόσο ψύχραιμη ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Χαρακτηριστικά η ειδικευόμενη παιδίατρος του Καραμανδάνειου είπε ότι το παιδί δεν θα μπορούσε να πάθει κάτι τέτοιο, καθώς οι εξετάσεις του ήταν πολύ καλές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα