Ηλιούπολη: Έρχονται νέες καταγγελίες σε βάρος του προπονητή - Ανοίγουν τα στόματα

Ηλιούπολη: Έρχονται νέες καταγγελίες σε βάρος του προπονητή - Ανοίγουν τα στόματα

Ανατριχίλα προκαλεί η νέα υπόθεση βιασμού ανήλικων παιδιών από τον προπονητή τους στο τάε κβο ντο, ο οποίος εργαζόταν σε αθλητικό σύλλογο της Ηλιούπολης.

Ο 44χρονος κατηγορούμενος ερευνάται για κακοποίηση πέντε παιδιών ενώ ενδέχεται η έρευνα των Αρχών να αναδείξει ότι υπήρξαν και άλλα θύματα.

Σύμφωνα με τος πληροφορίες, πρόκειται να καταθέσουν ακόμη δύο κοπέλες για αντίστοιχες πράξεις. Η εκτίμηση των Αρχών είναι πως θα υπάρξουν και άλλες καταγγελίες μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων.

Υπάρχουν ενδείξεις, για ακόμη μία 15χρονη, η οποία θα κληθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης για να δώσει κατάθεση.

Θεωρείται θέμα χρόνου, η δημοσιοποίηση των στοιχείων του προπονητή.

Αύριο απολογείται στον ανακριτή ο 44χρονος προπονητής.

Το πιτζάμα πάρτι και τα ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό που διοργάνωνε ο προπονητής

Εν το μεταξύ, νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την δράση του προπονητή Τάε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη, που από το 2009 μέχρι το 2020 είχε βιάσει τουλάχιστον πέντε ανήλικα κορίτσια τα οποία προπονούσε.

Ο 44χρονος προπονητής, πατέρας ενός παιδιού που κατηγορείται ότι βίασε τουλάχιστον πέντε ανήλικες αθλήτριές του, φρόντιζε να κρύβει την σκοτεινή, τη φρικιαστική του δράση. Μπορούσε έτσι να παγιδεύει τα ανήλικα θύματα του, αλλά και να κερδίζει την εμπιστοσύνη των γονιών τους.

Ταξίδια σε αγώνες στο εξωτερικό, καλοκαιρινά camp, πεζοπορίες και ημερήσιες εκδρομές.

Τα social media του κατηγορούμενου προπονητή είναι «πλημμυρισμένα» από φωτογραφίες και βίντεο με αθλητές και αθλήτριές του.

Το 2019 ο 44χρονος είχε διοργανώσει μέσα στην σχολή πιτζάμα πάρτι. Τα παιδιά είχαν στρώσει σεντόνια και μαξιλάρια σε όλη την αίθουσα για να κοιμηθούν.

Βιντεοσκοπούσε τη φρίκη
Οι καταγγέλλουσες, ενήλικες πλέον, αποφάσισαν να σπάσουν τη σιωπή τους και να αποκαλύψουν κάνοντας μήνυση στην εισαγγελία τον εφιάλτη που έζησαν.

Την περίοδο 2009-2020 ο υπεράνω πάσης υποψίας προπονητής τις απομόνωνε στο χώρο του γυμναστηρίου αλλά και στο σπίτι του και τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ φέρεται να βιντεοσκοπούσε και τους βιασμούς. Στη συνέχεια τις απειλούσε να μη μιλήσουν.

Μάλιστα οι κοπέλες κατήγγειλαν πως ο προπονητής συνεχίζει ακόμα και σήμερα την αρρωστημένη δράση του κακοποιώντας σεξουαλικά ένα 15χρονο κορίτσι και έτσι άμεσα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Ανοίγουν τα στόματα
Μετά τη σύλληψη του προπονητή ανοίγουν τα στόματα στην Ηλιούπολη.

Η μηχανή του παραμένει έξω από το γυμναστήριο – κολαστήριο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, επιβίβαζε σε αυτή μαθήτριες μετά τις προπονήσεις και τις γυρνούσε στα σπίτια τους.

Γονείς ανήλικων αθλητριών του Τάε Κβο Ντο παραμένουν ανάστατοι.

Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους γονείς και τους στενούς συγγενείς των κοριτσιών που κατήγγειλαν τον 44χρονο να ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην εγκληματική του δράση.

Άγνωστοι έγραψαν με σπρέι υβριστικά συνθήματα στα τζάμια έξω από το γυμναστήριο – κολαστήριο, ενώ αύριο ο 44χρονος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Πώς ο 44χρονος παραπλανούσε και οδηγούσε τα ανήλικα κορίτσια στο γυμναστήριο «κολαστήριο»
Τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση του προπονητή είναι είναι ανατριχιαστικά. Ο 44χρονος είχε καταφέρει να να παραπλανήσει τα ανήλικα κορίτσια και είχε βρει απίθανους τρόπους για να πετύχει τον αρρωστημένο σκοπό του.

Τα κορίτσια έχουν δώσει λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης του 44χρονου, ο οποίος τις απομόνωνε στο γυμναστήριο της φρίκης. Στην αρχή τους έκανε μασάζ στα πόδια και άγγιζε διάφορα σημεία του σώματός τους, κάνοντάς τους κοπλιμέντα.

Οι Αρχές είναι πεπεισμένοι ότι κι άλλα παιδιά έχουν πέσει θύματα του προπονητή, ενώ αναμένεται η σχετική εισαγγελική διάταξη προκειμένου να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Το 2020 ο 44χρονος προπονητής είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία
Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν πως στις 2 Μαΐου 2020 ο 44χρονος, ο οποίος βρισκόταν υπό επήρεια αλκοόλ και κρατώντας δύο μαχαίρια, έφτασε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στην Ηλιόπολη και την απείλησε, ενώ δεν δίστασε να σπάσει πράγματα.

Η πρώην σύζυγος του 44χρονου κάλεσε για βοήθεια ένα συγγενή της και ο προπονητής αποχώρησε, ωστόσο επέστρεψε κρατώντας μία καραμπίνα. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, με τον 44χρονο να απειλεί λεκτικά τους αστυνομικούς, ενώ την ίδια στιγμή απείλησε πως θα αυτοκτονήσει. Στο σημείο έσπευσε διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. και ο 44χρονος στη συνέχεια παραδόθηκε και συνελήφθη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ίδιο βράδυ ο προπονητής οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική κατόπιν εισαγγελικής εντολής, έκανε εξετάσεις κι ύστερα αποχώρησε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα