Ποια δρομολόγια τρένων δεν θα εκτελεστούν την Τετάρτη

Ποια δρομολόγια τρένων δεν θα εκτελεστούν την Τετάρτη

Να μην θέσουν σε κίνηση αύριο Τετάρτη, 22 Μαρτίου ορισμένα δρομολόγια τρένων στη γραμμή της Θεσσαλονίκης αποφάσισε το συνδικάτο μηχανοδηγών.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσαν μετά από συνδιάσκεψη που είχαν, αύριο δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Δράμα και Θεσσαλονίκη - Φλώρινα. Οι μηχανοδηγοί θέτουν ζητήματα ασφαλείας και ζητούν παράταση μίας εβδομάδας για την επανεκκίνηση των δρομολογίων.

Τα συγκεκριμένα δρομολόγια επρόκειται να ξεκινήσουν την Τετάρτη, στο πλαίσιο των αποφάσεων που είχαν ληφθεί για την σταδιακή επανεκκίνηση των σιδηρόδρομων μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Να σημειωθεί ότι μετά το δυστύχημα και την αναστολή των δρομολογίων με τα τρένα, η Hellenic Train ξεκίνησε δρομολόγια με τα λεωφορεία για να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό.

Η επιβατική γραμμή που αναμένεται να τεθεί πρώτη σε λειτουργία αύριο Τετάρτη είναι αυτή που εξυπηρετεί την γραμμή Αθήνα – Χαλκίδα – Αεροδρόμιο, ενώ το τμήμα Αθήνα – Θεσσαλονίκη αναμένεται να επανεκκινήσει στις αρχές Απριλίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα