Κολωνός: Με μανιβέλα ανεβοκατεβαίνουν οι μπάρες στη σιδηροδρομική διάβαση εν έτει 2023

Κολωνός: Με μανιβέλα ανεβοκατεβαίνουν οι μπάρες στη σιδηροδρομική διάβαση εν έτει 2023

Με μανιβέλα ανεβοκατεβαίνουν οι μπάρες στη σιδηροδρομική διάβαση στον Κολωνό εν έτει 2023. Γεγονός που καταδεικνύει τα κενά ασφαλείας αλλά και την “τριτοκοσμική” κατάσταση σε πολλές διαβάσεις του σιδηροδρομικού δικτύου.

Και σε αυτή τη διάβαση στη συμβολή της Λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως με την οδό Αγίου Μελετίου, ένα πολυσύχναστο σημείο από το οποίο καθημερινά περνούν εκατοντάδες οχήματα και πεζοί, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, την ευθύνη για το ανεβοκατέβασμα την έχει ένας υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας, ο οποίος χρησιμοποιεί τη μανιβέλα για να το κάνει

Κάθε φορά που πλησιάζει αμαξοστοιχία κατεβάζει χειροκίνητα τις μπάρες έπειτα από συνεννόηση με τον σταθμάρχη ή ακόμη και με τον μηχανοδηγό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο φυλάκιο βρίσκεται συνήθως ένας υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας, ο οποίος είναι επιφορτισμένος με αυτό το σημαντικό καθήκον.

Για το θέμα μίλησε και ο δημοσιογράφος Κώστας Ντελέζος λέγοντας ότι «είναι αιματοβαμμένες όλες αυτές οι διαβάσεις». Και όπως είπε ο ίδιος θυμάμαι τους κατοίκους των Σεπολίων να ζητούν επί χρόνια τη βύθιση των γραμμών του τρένου στο συγκεκριμένο σημείο, γιατί έχει δύο διαβάσεις πολύ κοντά και εκεί έχουν γίνει άπειρα ατυχήματα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ1:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα