Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε η μητέρα – Μυστήριο για τον θάνατο του παιδιού

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε η μητέρα – Μυστήριο για τον θάνατο του παιδιού

Υποβασταζόμενη από συγγενικά της πρόσωπα η μητέρα της μικρής Άννας, που άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Παρασκευής στο βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός», φεύγει από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Η Ομόντια δεν κατάφερε να καταθέσει εξαιτίας κακής ψυχολογικής κατάστασης.

«Η μητέρα πραγματικά ώρα με την ώρα, ημέρα με την ημέρα επιδεινώνεται, γιατί η συνειδητοποίηση της αλήθειας είναι πραγματικά άκρως οδυνηρή. Εχθές σωριάστηκε εντός μεγάρου», είπε η δικηγόρος της μητέρας, Έφη Ορφανίδου.

Παρά τις προσπάθειες της μητέρας να αρθρώσει έστω μια λέξη για τη μονάκριβη κόρη της δεν κατέστη εφικτή η παράσταση υποστήριξης κατηγορίας. Το μόνο που έβγαινε από τα χείλη της ήταν «θέλω πίσω το παιδί μου».

Το κοριτσάκι από τη Νιγηρία φιλοξενούνταν με εισαγγελική εντολή στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός» τα τελευταία δύο χρόνια. Την περασμένη Πέμπτη το παιδί μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ύστερα από εισήγηση του γιατρού της δομής. Ο πυρετός δεν έπεφτε και οι γιατροί της συνέστησαν φαρμακευτική αγωγή και επανέλεγχο σε δέκα ημέρες.. Την επόμενη μέρα όμως το παιδί απεβίωσε.

Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα από την ιατροδικαστική εξέταση, δεν υπάρχει σαφής αιτία θανάτου. Οι ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του κοριτσιού.

Η Ομόντια θα κρατούσε χθες επιτέλους αγκαλιά την μικρή της, αφού κατάφερε να ανατρέψει την δικαστική απόφαση, βρίσκοντας δουλειά και σπίτι. Δεν πρόλαβε όμως…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα