Αμίλητοι στο δικαστήριο Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης – Τι δήλωσε ο Κούγιας

Αμίλητοι στο δικαστήριο Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης – Τι δήλωσε ο Κούγιας

Σιωπηλή και ντυμένη στα μαύρα ήταν και σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία δεν έκανε καμία δήλωση μπαίνοντας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

 Αμίλητος ήταν και ο Μάνος Δασκαλάκης που είναι ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη της πρώην συζύγου του. Ο πατέρας των τριών παιδιών αναμένεται πως δεν θα διαφοροποιηθεί, από όσα κατέθεσε τον περασμένο Απρίλιο στην Ανακρίτρια που χειρίστηκε την δικογραφία για την Τζωρτζίνα.

Η κατάθεση του, δεν αναμένεται ότι θα γίνει δεκτή χωρίς σφυροκόπημα ερωτήσεων από την πλευρά της κατηγορουμένης η οποία θα επιχειρήσει να αποδομήσει οτιδήποτε πει σε βάρος της

Ο Αλέξης Κούγιας φτάνοντας στα δικαστήρια δήλωσε: «Ότι συμβαίνει εκτός δικαστηρίων δεν έχει ενδιαφέρον. Είναι μια μοναδική περίπτωση, όπου πρώτα ανακάλυψαν τη δράστη και μετά δημιούργησαν τις υποθέσεις. Δεν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο παγκοσμίως, πρώτα να έχουν δικάσει έναν άνθρωπο και ακολούθως να προσπαθούν αυτοί που δημιούργησαν την υπόθεση αυτή – είτε είναι ιατροδικαστές, δήμαρχοι, πολιτικοί, είτε είναι κάποιοι καριερίστες της γραφειοκρατίας με πτυχία στην Ιταλία και διάφορες φωτογραφικές διατάξεις – με έναν θράσος επιστημονικό κατήργησαν νεκροψίες νεκροτομές και παραπλάνησαν τη δικαιοσύνη».

 
«Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι σημαντική. Σημαντικοί είναι οι αυτόπτες και αυτήκοες μάρτυρες» επεσήμανε ο γνωστός ποινικολόγος.

 
Σημείωσε πως η δικαιοσύνη είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας και όπως είπε «δεν έχω δει αθώο να καταδικάζεται».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα