Έβρος: Σκηνοθέτησαν τον θάνατο της μικρής Μαρίας λέει Σύριος πρόσφυγας - Την έβαψαν με μέικ απ

Έβρος: Σκηνοθέτησαν τον θάνατο της μικρής Μαρίας λέει Σύριος πρόσφυγας - Την έβαψαν με μέικ απ

Σοκ έχει προκαλέσει η μαρτυρία Σύριου πρόσφυγα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η υπόθεση της μικρής Μαρίας και των 38 προσφύγων στον Έβρο είναι ψεύτικη, με την κυβέρνηση να παίρνει θέση σχετικά με το θέμα ενώ νέες αποκαλύψεις «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας.

Από πλευράς του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, κάνει λόγο για κατασκευασμένο θέμα, ενώ ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, κατήγγειλε πως πίσω από την υπόθεση ενδέχεται να κρύβεται Έλληνας.

Όλα αυτά ενώ η εφημερίδα «Καθημερινή» δημοσίευσε αποκαλυπτικά στοιχεία σχετικά με την υπόθεση των 38.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει μαρτυρία Σύρου πρόσφυγα για το πώς σκηνοθετήθηκε ο δήθεν θάνατος της «μικρής Μαρίας» και τι συνέβη πραγματικά στη νησίδα του Έβρου τον περασμένο Αύγουστο.

Αυτόπτης περιγράφει πώς διακινητής τον οποίο είχαν πληρώσει οι πρόσφυγες καθοδηγούσε εξ αποστάσεως τις κινήσεις τους, μέσω μιας γυναίκας που βρισκόταν στη νησίδα και διοχέτευε πληροφορίες και εικόνες στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, η γυναίκα μετέφερε και την εντολή να σκηνοθετηθεί, ακόμη και με τη χρήση μέικ-απ, ο θάνατος του πεντάχρονου κοριτσιού.

πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα