Θύμα bullying 15χρονη μαθήτρια στη Μαγνησία - Της έσπασαν το δάχτυλο, την απειλούσαν με μαχαίρι

Θύμα bullying 15χρονη μαθήτρια στη Μαγνησία - Της έσπασαν το δάχτυλο, την απειλούσαν με μαχαίρι

Μήνυση για εκφοβισμό, ξυλοδαρμό και απειλή σε βάρος της κόρης τους κατέθεσαν οι γονείς 15χρονης μαθήτριας από την Αργαλαστή στη Μαγνησία, η οποία έπεφτε συστηματικά θύμα bullying κατά τις σχολικές ώρες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, η 15χρονη ζει συστηματικά ένα «μαρτύριο», καθώς συμμαθητές της την απειλούν ακόμη και με μαχαίρι. Την προηγούμενη Παρασκευή το κορίτσι βρήκε έναν αναπτήρα στις τουαλέτες του σχολείου και θέλησε να τον παραδώσει στους καθηγητές. Αυτό φαίνεται πώς ενόχλησε κάποιους συμμαθητές της και ένας από αυτούς, από μικρότερη τάξη, της έσπασε το δάχτυλο στην προσπάθειά του να πάρει με το ζόρι τον αναπτήρα από τα χέρια της. Οι γονείς αναγκάστηκαν και πήγαν το παιδί στο νοσοκομείο.

«Το παιδί μου δεν έχει πειράξει κανέναν. Κατεβαίνει από το λεωφορείο να πάει σχολείο και την χτυπάνε, της αρπάζουν την τσάντα, έχει ξεφύγει η κατάσταση», είπε ο πατέρας της, τονίζοντας πως έχει ζητήσει προστασία για το παιδί του από τον Εισαγγελέα αλλά και συνδρομή κοινωνικών λειτουργών.

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι τρεις συμμαθητές, τους οποίος χαρακτήρισε «συμμορία», χτυπούσαν και απειλούσαν την 15χρονη συστηματικά με μαχαίρι και κατσαβίδι. Γίνονταν όλα και μέσα και έξω από σχολείο. Οι γονείς τα έμαθαν όλα φέτος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα