Πυροβολισμός 16χρονου: Τι λέει η ιατροδικαστική - Αυτοψία συγγενών στο σημείο πυροβολισμού

Πυροβολισμός 16χρονου: Τι λέει η ιατροδικαστική - Αυτοψία συγγενών στο σημείο πυροβολισμού

Στο σημείο όπου συνέβη ο πυροβολισμός του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη πήγαν ο πατέρας του και κάποιοι ακόμα Ρομά για να διεξάγουν αυτοψία του χώρου.

Πληροφορίες για τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Από την σχετική εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτουν στοιχεία σχετικά με την πορεία που είχε η σφαίρα που τραυμάτισε στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον 16χρονο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες η σφαίρα χτύπησε τον ανήλικο στην αριστερή πλευρά της ινιακής χώρας του κρανίου, δηλαδή αριστερά κάτω χαμηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Η ιατροδικαστική εξέταση ήρθε να επιβεβαιώσει την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του 16χρονου, ο οποίος φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από το βλήμα του πιστολιού, ενώ διαπιστώθηκε μόνο πύλη εισόδου του, από όπου το βλήμα αφαιρέθηκε από τους γιατρούς.

Διασωληνωμένος

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον 16χρονο.

Ο νεαρός παραμένει διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως στον 34χρονο αστυνομικό που κατηγορείται πως τον πυροβόλησε επιβλήθηκε κατ’ οίκον περιορισμός μετά τη διαφωνία Εισαγγελέα και Ανακριτή για το εάν θα παρέμενε προσωρινά κρατούμενος ή όχι. Το Δικαστικό Συμβούλιο αναμένεται να εκδώσει την οριστική απόφασή του εντός των επομένων πέντε ημερών.

«Αυτοψία» από την οικογένεια του 16χρονου στο σημείο του πυροβολισμού

Σήμερα το απόγευμα ο πατέρας του ανήλικου μαζί με συγγενείς του, βρέθηκαν στο σημείο όπου ο γιος του δέχθηκε τον πυροβολισμό.

Σκοπός τους είναι να συλλέξουν ό, τι νέο στοιχείο μπορεί να βρουν και οποιαδήποτε πληροφορία. Επιπλέον μάζεψαν και υλικό από τις κάμερες όλων των γύρω κτιρίων.

Οι συγγενείς του 16χρονου έκαναν ακόμα και αναπαράσταση του συμβάντος, προκειμένου να δουν την πορεία που ακολούθησε ο ανήλικος με το αγροτικό όχημα.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα