Συνελήφθη Σλοβάκα για δεκάδες εξαπατήσεις - Θύμα και ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς

Συνελήφθη Σλοβάκα για δεκάδες εξαπατήσεις - Θύμα και ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς

Μία 36χρονη γυναίκα από τη Σλοβακία συστηνόταν κάθε φορά με άλλο όνομα και άλλη ιδιότητα κάθε φορά. Άφηνε απλήρωτα ενοίκια εκατοντάδων χιλιάδων έμενε σε σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα χωρίς να πληρώσει ευρώ, ενώ εξαπάτησε και τον γνωστό μπασκετμπολίστα του Πανθηναϊκού Νίκο Παππά αποσπώντας και από αυτόν χρήματα.

Μια όμορφη γυναίκα, 36 ετών, από τη Σλοβακία, χρησιμοποιώντας διαφορετικές ταυτότητες κατάφερνε για περισσότερο από ένα χρόνο να μην περνά απαρατήρητη και να ξεγελά τους πάντες ζώντας πλουσιοπάροχα.

Από τις 26 ως και τις 30 Νοεμβρίου, η καλλονή με τα χίλια πρόσωπα και … το σκυλάκι, διέμεινε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στην Πάτρα. Φεύγοντας, έστειλε πλαστές αποδείξεις ότι είχε ήδη πληρώσει τις διανυκτερεύσεις και τα πλούσια γεύματα , με αποστολέα υποτιθέμενο πλούσιο σύζυγο.

Έκανε τηλεφωνική παραγγελία σε μίνι μάρκετ, 193 ευρώ δήλωσε στον διανομέα ότι θα πλήρωνε με κάρτα. Όταν εκείνος επέστρεψε με το POS, διαπίστωσε ότι η κάρτα ήταν άδεια, η γυναίκα όμως είχε προλάβει να αντιγράψει τους κωδικούς των καρτών Paysafe.

Φυσικά η 36χρονη είχε ήδη εξαφανιστεί όταν την αναζήτησαν.

Σε άλλο πολυτελές ξενοδοχείο, στη Ναύπακτο, φεύγοντας ισχυρίστηκε ότι θα πλήρωνε τον λογαριασμό μέσω e-banking ο σύντροφός της. Έστειλε στο ξενοδοχείο e-mail με πλαστό παραστατικό 600 ευρώ. Η ίδια, είχε καταφέρει να εξαφανιστεί για μια ακόμη φορά.

«Τουλάχιστον με κέρασε ποτάκι»

Θύμα της 36χρονης φαίνεται πως έπεσε και ο γνωστός μπασκετμπολίστας, Νίκος Παππάς. Όπως ανήρτησε στο instagram … έχασε 880 ευρώ και αυτοσαρκάζεται γράφοντας: «880 ευρώ πιστόλι Κολωνάκι και στον Νικόλα, αν με ακούτε εκεί στην Αστυνομία. Κέρασε ποτάκι τουλάχιστον η ψυχούλα».

Τη δράση της 36χρονης φαίνεται πως σταμάτησε ένας οδηγός ράδιο ταξί. Φθάνοντας στην Κόρινθο, από τη Ναύπακτο, με το πρόσχημα ότι δεν έχει μετρητά έστειλε πλαστό παραστατικό 250 ευρώ.

Ο οδηγός ταξί την κατήγγειλε και η εφευρετική απατεώνισσα τελικά συνελήφθη.

Όπως προέκυψε η εντυπωσιακή γυναίκα, που έβγαζε χρήματα και ως συνοδός, είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για απάτες και είχε αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 10.000 ευρώ.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα