Κιβωτός του Κόσμου: Αδειάζει το διαμέρισμα πατέρα Αντώνιου και πρεσβυτέρας

Απομακρύνονται από το διαμέρισμα του πατέρα Αντώνιου στον Κολωνό τα προσωπικά του αντικείμενα. 

Με δύο φορτηγά που περιμένουν, θα μεταφερθούν σε μία αποθήκη. Πάνω στο διαμέρισμα, μέλη του νέου ΔΣ επιβλέπουν όλη τη διαδικασία. Στον ίδιο τον ιερέα απαγορεύεται να πλησιάσει.

Έξι κουμπαράδες στη Χίο

Το σαφάρι των ελεγκτικών Αρχών στις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου», συνεχίζεται αδιάκοπα.

Μετά την αποκάλυψη πως σε θυρίδα στη Χίο που ανήκει στη μητέρα του πατρός Αντώνιου, ήταν φυλαγμένα 57.000 ευρώ, το MEGA φέρνει στο φως την απόρρητη έκθεση που συνέταξε το νέο ΔΣ μετά την επίσκεψή του στο παράρτημα.

Στο νησί κυκλοφορούσαν έξι κουτιά με χρήματα.

«Γραμματέας εργάζεται στο γραφείο στη Χώρα της Χίου. Προσλήφθηκε ως βοηθός λογιστή, κάνει γραμματειακή υποστήριξη. Είναι υπεύθυνη για 6 κουμπαράδες που κυκλοφορούν στη Χίο».

Τα ευρώ & τα δολάρια

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει τραπεζικός λογαριασμός με 150.000 δολάρια, με δικαιούχους 5 άτομα, ανάμεσά τους ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι καταγγελίες για εξευτελιστικές τιμωρίες σε δομές της κιβωτού.

«Αναγκαστικά γιατί δουλεύαμε. Αν δεν το κάναμε, είχαμε τιμωρία. Μας έλεγαν ‘σας ποτίζουμε, σας ταΐζουμε, πρέπει να κάνετε κάτι και για εμάς’».

«Έχω ζήσει έναν χρόνο στη Χίο, τέσσερα χρόνια Πωγωνιανή και δύο χρόνια στον Βόλο. Έχω μείνει πολύ καιρό κλειδωμένος, από συνέπειες», λέει άλλος τρόφιμος.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα