Ληστεία στην Αργυρούπολη: Ψεύτικη η χειροβομβίδα που κρατούσε ο συνταγματάρχης

Ληστεία στην Αργυρούπολη: Ψεύτικη η χειροβομβίδα που κρατούσε ο συνταγματάρχης

Ψεύτικη αποδείχθηκε η χειροβομβίδα υπό την απειλή της οποίας ο εν ενεργεία συνταγματάρχης λήστεψε το πρωί της Δευτέρας σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη.

Μάλιστα ο 53χρονος φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλες ληστείες τραπεζών στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, της Δάφνης και του Παλαιού Φαλήρου.

Ο άνδρας, ο οποίος υπηρετεί σε στρατόπεδο της Αττικής, όταν βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών, προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του υποστηρίζοντας ότι ωθήθηκε στην παρανομία λόγω χρεών που φέρεται να έχει σε τοκογλύφους.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης εισέβαλε στις 9:40 στο υποκατάστημα της τράπεζας, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδό Γερουλάνου και 3ης Σεπτεμβρίου, και με την απειλή χειροβομβίδας ακινητοποίησε τους υπαλλήλους.

Στη συνέχεια, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό από ταμείο και τράπηκε σε φυγή.

Το προφίλ του συνταγματάρχη που λήστεψε την τράπεζα – Είχε εμφανίσει προβληματικές συμπεριφορές

  Περισσότερες πληροφορίες για τον συνταγματάρχη που λήστεψε το πρωί υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη, έρχονται στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, ο ληστής της τράπεζας βρίσκεται εδώ και καιρό στο μεταίχμιο της αποστρατείας καθώς από το καλοκαίρι βρισκόταν εν αναμονή του ΦΕΚ με το οποίο θα του κοινοποιούνταν επίσημα η απόφαση της ηγεσίας για την αποστράτευσή του από το Οικονομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι ίδιες πηγές σημείωσαν πως η υπηρεσία του έχει καταγράψει κατά διαστήματα προβληματικές συμπεριφορές, ενώ η διαχείρισή σε θέματα που είχαν ανακύψει δεν ήταν η ενδεδειγμένη και αυτό του είχε επιφέρει ποινές στον φάκελό του.

Πάντως όταν του γνωστοποιήθηκε, από το περασμένο καλοκαίρι πως πρόκειται να αποστρατευτεί, ο ίδιος φέρεται να αιτήθηκε να παραμείνει στο Σώμα εκτός των οργανικών θέσεων, διατηρώντας την θέση του σε υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας που έχει έδρα της Αττική. Το αίτημά του όμως, σύμφωνα πάντα με στρατιωτικές πηγές, απορρίφθηκε και αυτό οφείλονταν κυρίως στην προγενέστερη υπηρεσιακή συμπεριφορά του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα