Θεοδωρικάκος για Κιβωτό του Κόσμου: Απέναντι στον νόμο όλοι είναι ίσοι

Θεοδωρικάκος για Κιβωτό του Κόσμου: Απέναντι στον νόμο όλοι είναι ίσοι

Απέναντι στο νόμο όλοι οι πολίτες είναι ίσοι, είπε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος μίλησε στο Live News του Mega για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και του πατέρα Αντωνίου.

«Έχει σημασία για τους πολίτες να γνωρίζουν και να είναι πραγματικότητα, ότι οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις. Έναντι του νόμου είμαστε όλοι ίσοι και αυτό θα πρέπει να εφαρμόζεται. Το μήνυμα ήταν και είναι ξεκάθαρο. Για όποιον και αν είναι οι καταγγελίες, θα εξεταστούν. Όποιος και αν έχει υποπέσει σε παράνομη δραστηριότητα θα ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Η αστυνομία κάνει το καθήκον της» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η ΕΛ.ΑΣ όπως και η οικονομική αστυνομία, χειρίζονται την υπόθεση υπό τις οδηγίες της δικαιοσύνης.

«Θέλω να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες πως η οικονομική αστυνομία μπήκε στις δομές της ‘Κιβωτού’ και ξεπλήρωσε την πρώτη φάση της αποστολής της. Υπάρχουν ευρήματα που έχουν ενδιαφέρον και θα αξιολογηθούν. Υπάρχει απόλυτη βούληση να εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις και όλες οι καταγγελίες» τόνισε ο κ. Θεδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι για τα όποια συμπεράσματα θα πρέπει να «περιμένουμε την εκτίμηση της δικαιοσύνης», ενώ επέρριψε ευθύνες και στις Περιφέρειες που έχουν τον ρόλο για τους ελέγχους στις ΜΚΟ.

«Η ευθύνη ανήκει σε αυτούς που ανήκει. Έχει σημασία οι αρμόδιοι φορείς να κάνουν τους ελέγχους. Οι ΜΚΟ που αφορούν παιδιά υπάγονται στις αρμοδιότητες των Περιφερειών» είπε χαρακτηριστικά.

πηγή: newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO