Πέτρος Φιλιππίδης: Έσπασε τη σιωπή του στη δίκη για πρώτη φορά

Πέτρος Φιλιππίδης: Έσπασε τη σιωπή του στη δίκη για πρώτη φορά

Άναψαν τα αίματα στη δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, όταν κατέθεσε η ηθοποιός Λένα Δροσάκη. Για οκτώ μήνες ο Πέτρος Φιλιππίδης παρέμενε σιωπηλός, ωστόσο δεν συγκράτησε και σήμερα τον εκνευρισμό του.

«Κυρία Πρόεδρε, τόσο καιρό με προκαλούν για να έχω αυτή την αντίδραση. Δεν έχω μιλήσει δυο χρόνια. Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου. Θέλουν να δουν αντίδραση», δήλωσε ο ηθοποιός.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Λένα Δροσάκη, σε ερώτηση εάν γνωρίζει για βιασμούς από τον κατηγορούμενο, περιέγραψε μια περίπτωση νεαρής ηθοποιού, διευκρινίζοντας στη συνέχεια ότι δε μιλά για βιασμό και δε μπορεί να πει το όνομα.

Πρόεδρος: Νομικά δε γίνεται αυτό. Αν γνωρίζετε κάτι πρέπει να λέτε ονόματα, αλλιώς λέτε δεν γνωρίζω.

Λένα Δροσακη: Συγγνώμη, δεν ήξερα.

Τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης πετάχθηκε όρθιος, κινήθηκε προς την μάρτυρα και άρχισε να φωνάζει «συγγνώμη, συγγνώμη;», με τη σύζυγο του να τον ηρεμεί και να επιστρέφει στο εδώλιο.

«Ούτε η κυρία Δροσάκη, ούτε η κυρία Δανδουλάκη κατέθεσαν κάτι αρνητικό, σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη για τις κατηγορίες τις οποίες δικάζεται», δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Μου ασκούσε ψυχολογική πίεση»

Η Λένα Δροσάκη, φορτισμένη συναισθηματικά και μέσα σε μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, περιέγραψε – για δεύτερη συνεδρίαση – στο δικαστήριο πως από το 2007 ο κατηγορούμενος την παρενοχλούσε τηλεφωνικά και την απειλούσε για τη δουλειά της.

«Ο φόβος με πάγωνε. Ασκούσε πάνω μου ψυχολογική πίεση. Δεν ήμουν ο άνθρωπος που μπορούσε να πει τέλος», είπε η ηθοποιός.

Η Λένα Δροσάκη, μαζί με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, είναι εκείνες που έκαναν την πρώτη καταγγελία σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη στο ΣΕΗ, για πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας που έχουν παραγραφεί.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα