Απίστευτες σκηνές στον Βόλο: Γαμπρός κουτούλησε τον πεθερό του και του έσπασε τα δόντια

Απίστευτες σκηνές στον Βόλο: Γαμπρός κουτούλησε τον πεθερό του και του έσπασε τα δόντια

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο σπίτι μίας οικογένειας στον Βόλο, όπου ένας 43χρονος έσπασε τα δόντια του 67χρονου πεθερού του.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το gegonota.news, ο 43χρονος νταής αναζητούσε την πρώην γυναίκα του στο σπίτι του πεθερού του και -όταν εκείνος δεν του άνοιξε- πήδηξε στο μπαλκόνι και μπήκε με τη βία στον ισόγειο χώρο της κατοικίας

Τότε, ο πρώην γαμπρός πιάστηκε στα χέρια με τον 67χρονο, ο οποίος απείλησε να καλέσει την αστυνομία. Κάπου εκεί, ο 43χρονος κουτούλησε τον πεθερό του, με αποτέλεσμα να του σπάσουν δόντια και να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο για ράμματα στα χείλη.

Η δικαιολογία στο δικαστήριο: Είπε ότι σκόνταψε... σε ένα τραπεζάκι
Ο κατηγορούμενος χθες, Πέμπτη (17/11) στο δικαστήριο αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε πως ο πεθερός του χτύπησε όταν επάνω στον καυγά παραπάτησε και… σκόνταψε σε ένα τραπεζάκι.

Μάλιστα υπέρ του κατηγορούμενου κατέθεσε και μια φίλη του, η οποία υποστήριξε πως δεν υπήρξε εισβολή του 43χρονου στο σπίτι του πεθερού του καθώς εκείνη τον είχε συναντήσει λίγα λεπτά νωρίτερα έξω από ένα… σουβλατζίδικο και την ενημέρωσε πως πήγαινε να συναντήσει τα πεθερικά του γιατί τον είχαν καλέσει για συζήτηση. Ούτε η μαρτυρία της έπεισε το δικαστήριο και επέβαλλε στον 43χρονο ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με τριετή αναστολή, για το επεισόδιο στις 22 Απριλίου του 2020.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα