Αιματηρή ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο της Αθήνας. 23χρονη υπάλληλος τραυματίστηκε σοβαρά. Βίντεο σοκ

Αιματηρή ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο της Αθήνας. 23χρονη υπάλληλος τραυματίστηκε σοβαρά. Βίντεο σοκ

Η 23χρονη υπάλληλος που τραυματίστηκε σοβαρά από ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς που την παρακολουθούν, να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την υγεία της.
Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης και μέσα σε δύο λεπτά, οι ληστές έφτασαν, μπήκαν στα ενδότερα του ενεχυροδανειστηρίου και επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα σε μια γυναίκα που ήταν μόνη και ανυπεράσπιστη.

Η 23χρονη υπάλληλος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς που την παρακολουθού,ν να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την υγεία της. Από τις δύο μαχαιριές που δέχτηκε στα πλευρά, τρύπησε ένα κομμάτι στον πνεύμονα και χρειάζεται οξυγόνο για να αναπνεύσει.

Εκείνο το απόγευμα η άτυχη γυναίκα βρισκόταν μόνη στο ενεχυροδανειστήριο, επί της οδού Λιοσίων. Οι δράστες αρχικά χωρίς να έχουν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους, φτάνουν στην είσοδο. Της χτυπούν και εκείνη σε αυτό το σημείο πατάει το κουμπί και τους ανοίγει.

Ο εφιάλτης της υπαλλήλου ξεκινά. Αντιλαμβάνεται αμέσως ότι πρόκειται για ληστεία και κλείνει το λάπτοπ. Σηκώνεται και αρχίζει να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι. Προσπαθεί να πιαστεί από μία καρέκλα αλλά είναι μόνη. Και οι δύο τη σηκώνουν κι την σέρνουν στο γραφείο. Ο ένας μπροστά κ ο άλλος από πίσω, με τη γυναίκα να προσπαθεί ενστικτωδώς να αντιδράσει και σε αυτό το σημείο να μαχαιρώνεται.

Όλα αυτά τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα για την ίδια, οι δράστες κατάφεραν να βάλουν στις τσέπες τους κοσμήματα αξίας, με τη νεαρή υπάλληλο να τους εκλιπαρεί για τη ζωή της. Χάνει αίμα και στέκεται με δυσκολία.

Δύο λεπτά μετά την είσοδό τους, έξω από το κατάστημα κάποιοι σταματούν και κοιτούν μέσα που ακούγονται φωνές. Έπειτα οι ληστές ανοίγουν την πόρτα και πετούν την υπάλληλο στο πεζοδρόμιο.

Στο ενεχυροδανειστήριο επικρατεί πανδαιμόνιο. Η υπάλληλος σε αυτό το σημείο σηκώνεται από το πεζοδρόμιο και σε άθλια κατάσταση μπαίνει προς τα μέσα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, γύρω της, στο γραφείο που μαχαιρώθηκε δύο φορές, βρίσκονται ορισμένοι από τους αυτόπτες μάρτυρες, που προσπαθούν να τη βοηθήσουν μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Οι κηλίδες αίματος στο πάτωμα αλλά και στα ρούχα της, συμπυκνώνουν ένα κομμάτι μόνο, του εφιάλτη που έζησε.

Όπως διαπιστώθηκε, δράστες της αιματηρής ληστείας ήταν ένας 47χρονος ημεδαπός και ένας 40χρονος αλλοδαπός. Μέλη συμμορίας, που σύμφωνα με την αστυνομία διέπρατταν ληστείες κατ’ επάγγελμα, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί ο ληστής που μαχαίρωσε την άτυχη υπάλληλο ήταν ο 40χρονος αλλοδαπός. Ο ημεδαπός συνεργός του, ήταν εκείνος που της χτύπησε το κουδούνι, εκείνος που έψαξε στο γραφείο για χρήματα και κοσμήματα, εκείνος που στο τέλος άνοιξε την πόρτα και βγήκε πρώτος από το ενεχυροδανειστήριο.

Η 23χρονη υπάλληλος που μαχαιρώθηκε συνεχίζει να αναπνέει με μηχανική υποστήριξη. Με τη βοήθεια των γιατρών, δίνει μάχη για να ξεπεράσει το πρόβλημα και να καταφέρει και πάλι να σταθεί στα πόδια της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα