Νέα Σμύρνη: Η καφετέρια που έδιωξε τους ηλικιωμένους θέλει να οργανώσει πάρτι για ΚΑΠΗ

Μετά το σάλο που ξέσπασε ο ιδιοκτήτης, με λάθος χειρισμούς, φαίνεται να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Απογοήτευση προκαλούν όλα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά την καφετέρια της Νέας Σμύρνης που κατηγορείται για ηλικιακό ρατσισμό, καθώς έδιωξε από το κατάστημα δύο ηλικιωμένους.

Αμέσως μετά το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στο κείμενο με τη δημόσια συγγνώμη που ανέβασε στο Facebook έκανε γνωστό πως απέλυσε τον υπεύθυνο πρωινής βάρδιας. 

Ωστόσο, ο ίδιος δεν σταμάτησε εκεί, αφού σύμφωνα με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο ιδιοκτήτης πήρε τηλέφωνο στο A’ ΚΑΠΗ της Νέας Σμύρνης και προσφέρθηκε να διοργανώσει πάρτι με δικό του DJ στην καφετέρια αποκλειστικά και μόνο για ηλικιωμένους.

Στο άκουσμα της είδησης το πάνελ της Ναταλίας Γερμανού σχολίασε ότι «γίνεται όλο και χειρότερο», ενώ όπως είπαν κανείς δεν δέχτηκε από το κατάστημα να μιλήσει στην εκπομπή για τον κοινωνικό ρατσισμό που υπέστησαν οι δύο ηλικιωμένοι.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι δεν είναι μόνο κατακριτέο αλλά και παράνομο, αφού υπάρχει δεδικασμένο από το 2006 για αντίστοιχο περιστατικό της Θεσσαλονίκης, όπου οι ιδιοκτήτες καταδικάστηκαν για προσβολή της προσωπικότητας και καταβλήθηκε αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα