Επίθεση με βιτριόλι στην Κρήτη: Έρευνα στο σπίτι της 38χρονης

Επίθεση με βιτριόλι στην Κρήτη: Έρευνα στο σπίτι της 38χρονης

Τα πρώτα στοιχεία που συνδέουν την 38χρονη με την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο στο Ηράκλειο της Κρήτης εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές αρχές, την ώρα που η ίδια παραμένει εξαφανισμένη.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, τη Δευτέρα οι αστυνομικοί έκαναν εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι της γυναίκας κατά την οποία βρήκαν την απόδειξη από την παραγγελία του καυστικού υγρού από το διαδίκτυο. Μάλιστα, η απόδειξη γράφει πάνω κανονικά «καυστικό υγρό».

 Η ίδια η φερόμενη ως δράστρια παραμένει άφαντη και δεν παρουσιάστηκε για να παραδοθεί, όπως είχε διαμηνύσει και, ως εκ τούτου, αναζητείται από την αστυνομία. Μάλιστα, σε βάρος της 38χρονης εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης.

Την ίδια ώρα,  οι αστυνομικοί στην Κρήτη εκφράζουν ανοιχτά και φόβους για βεντέτα, καθώς οι συγγενείς του 36χρονου εν διαστάσει συζύγου της έχουν ξεκινήσει να αναζητούν και οι ίδιοι την 36χρονη.

Η ίδια φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με κάποιους δικηγόρους, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε.

 Όσον αφορά την κατάσταση του θύματος, όχι μόνο κινδυνεύει να χάσει την όρασή του από το ένα του μάτι, αλλά τα εγκαύματα του στο πρόσωπο είναι τόσο σοβαρά, που δεν μπορεί καν να μιλήσει και να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα