Σεπόλια: Άλλα δύο άτομα για τον βιασμό της 12χρονης εμφανίστηκαν αυτοβούλως στην αστυνομία

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τους παιδοβιαστές που εμπλέκονται στην υπόθεση με την 12χρονη στα Σεπόλια, ενώ όσα αναφέρει το άτυχο κορίτσι στην κατάθεσή του για τους εφιαλτικούς μήνες που έζησε στα χέρια των παιδοβιαστών δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους.

Το βράδυ της Πέμπτης άλλοι δύο που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης, εμφανίστηκαν στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως. Δήλωσαν ότι δεν συνευρέθηκαν με την ανήλικη, συγκεκριμένα ο ένας δήλωσε ότι είχε μία γνωριμία με την 12χρονη και ο άλλος ότι απλώς μπήκε στην ιστοσελίδα γνωριμιών.

’Έδωσαν και οι 2 μία κατάθεση με όρκο, και αμέσως μετά αφέθηκαν ελεύθεροι. Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά το θέμα.

Όσον αφορά στα 2 άτομα που κρατούνται στη ΓΑΔΑ, τον 33χρονο και τον  36χρονο, δεν έχουν μεταχθεί ακόμη στις φυλακές. Ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης δηλώνει ότι έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα, και ότι έχει καταρρεύσει. Επιπλέον, δεν σιτίζεται και χθες αργά το βράδυ της Πέμπτης μετέβη ψυχίατρος προκειμένου να τον εξετάσει, έτσι ώστε να κινηθούν περαιτέρω διαδικασίες εάν κριθεί απαραίτητο ή να διακομισθεί σε κάποιο ξενοδοχείο.

Έρευνα για το ενδεχόμενο να έχουν διαρρεύσει στοιχεία της δικογραφίας για το βιασμό και τη μαστροπεία στα Σεπόλια από δικηγόρους θα προχωρήσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Ειδικότερα, με αφορμή τη διαρροή προανακριτικού υλικού της μυστικής προδικασίας, αλλά και τις δηλώσεις που εμφιλοχώρησαν στην υπόθεση της 12χρονης ανήλικης στον Κολωνό, ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Ζήσης Κωνσταντίνου διέταξε αυτεπάγγελτα τη διενέργεια επείγουσας πειθαρχικής προκαταρκτικής έρευνας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα