Κρήτη: Οι κάμερες ασφαλείας στο μπαρ μίλησαν για τις μπαλωθιές – Τι έκανε ο νεαρός πάνω στο μεθύσι του

Κρήτη: Οι κάμερες ασφαλείας στο μπαρ μίλησαν για τις μπαλωθιές – Τι έκανε ο νεαρός πάνω στο μεθύσι του

Οι κάμερες ασφαλείας “έδειξαν” τον δράστη των άσκοπων πυροβολισμών έξω από μπαρ της Χερσονήσου τα ξημερώματα της Δευτέρας. Πρόκειται για έναν 35χρονο, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές, ο οποίος πήγε να διασκεδάσει στο μπαρ, έχοντας και το πιστόλι του μαζί.

Γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βγήκε από το μπαρ και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Μία από τις σφαίρες καρφώθηκε σε πινακίδα παρακείμενου καταστήματος, ενώ στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες διαμετρήματος 7.65 mm.

Ο δράστης εξαφανίστηκε, όμως συνελήφθη μερικές ώρες αργότερα καθώς οι αστυνομικοί του Α.Τ. Χερσονήσου τον ταυτοποίησαν γρήγορα μέσα από το οπτικό υλικό που συγκέντρωσαν από κάμερες ασφαλείας κοντινών καταστημάτων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 35χρονος, κάτοικος της περιοχής, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι να κινείται με το αυτοκίνητό του και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα