Σεπόλια: Αμίλητη στα κρατητήρια η μητέρα της 12χρονης. Εγώ έκανα καταγγελία λέει η θεία

Σεπόλια: Αμίλητη στα κρατητήρια η μητέρα της 12χρονης. Εγώ έκανα καταγγελία λέει η θεία

Η μητέρα της 12χρονης από κατήγορος για τον εφιάλτη του παιδιού της, βρέθηκε κατηγορούμενη ως μαστροπός του.
Εξοργισμένη η θεία της 12χρονης μιλά στο MEGA για τον ρόλο που έπαιξε η μητέρα, ενώ σοκάρει αρχική κατάθεση της 37χρονης όπου περιέγραφε με λεπτομέρειες πως ο 53χρονος παρέσυρε τα παιδί της- σε μία προσπάθεια να αποτινάξει τις υποψίες από πάνω της. Στη δημοσιότητα ήρθαν και τα μηνύματα που αντάλλαζε η μητέρα με τον 53χρονο κατηγορούμενο.

Από καταγγέλλουσα για όσα εφιαλτικά βίωσε η 12χρονη κόρη της, κατηγορούμενη , ότι την εξέδιδε.

Ο «Γολγοθάς» της 12χρονης από τον Κολωνό, με την φερόμενη εμπλοκή και της μητέρας της, στην πρωτοφανή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης, έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

«Να τους γδάρουν για παραδειγματισμό»
Η μητέρα της πλέον αντιμετωπίζει ένα βαρύ κατηγορητήριο, το οποίο την φέρνει απέναντι ακόμα και από πρόσωπα του στενού οικογενειακού της κύκλου.

Η 37χρονη έχει καταγωγή από τις Κυκλάδες, από τη μητέρα της από το νησί της Τήνου και από τον πατέρα της από τη Νάξο. Η θεία της από την πλευρά του πατέρα της μίλησε στο Mega, εκφράζοντας την οργή της για την ανιψιά της.

«Είναι λυπητερό για ένα παιδάκι ούτε καν 12 χρονών να ακούς αυτά τα πράγματα. Και μάλιστα άμα προέρχεται κι από κάποιο συγγενικό σου άτομο. Αυτήν μπορεί το κράτος να την γδάρει και να την αλατίσει και να την βάλει φωτιά και να την κάψει; Για παραδειγματισμό κι αυτή, κι αυτούς» είπε η θεία της 12χρονης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega.

Μηνύματα – σοκ
Με τις αρμόδιες αρχές να έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» ,«ύποπτα» εμβάσματα , τηλεφωνικές κλήσεις και ανταλλαγή SMS μεταξύ του επιχειρηματία, Ηλία Μίχου και της κατηγορούμενης για διακεκριμένη μαστροπεία μητέρας, η 37χρονη υποστηρίζει ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκε τι έγινε. «Με κατέστρεψες», «είσαι παιδεραστής», «ανώμαλος» έλεγε η μητέρα σε μηνύματα που έστειλε, στον 53χρονο με τον ίδιο να εμφανίζεται ψύχραιμος.

Μητέρα : «Δεν θα τη γλιτώσεις. Θα το ανοίξεις το στόμα σου, αλλά εκεί που πρέπει. Θα σε πάνε σηκωτό».
Μίχος : «Ηρέμησε. Αν με πάνε μέσα, δεν θα πάνε μόνο εμένα».

«Εγώ έκανα την καταγγελία»
Αναμένοντας την απολογία της, τη Δευτέρα το μεσημέρι στην ανακρίτρια, με τα παιδιά της, όπως υποστηρίζει να βρίσκονται στο πλευρό της, η 37χρονη δίνει έμφαση στο γεγονός ότι εκείνη έκανε την καταγγελία στην αστυνομία κι έτσι άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» για αυτήν τη σοκαριστική υπόθεση.

«Στα μηνύματα ο άνθρωπος αυτός ζητούσε από την κόρη μου να του αποστείλει φωτογραφίες και βίντεο, όπου θα έδειχνε τα γεννητικά της όργανα, όπως και έκανε. Ακόμη της έλεγε χυδαία πράγματα. Τη ρωτούσε ακόμη αν θέλει να βρεθούν ερωτικά και η μικρή του απαντούσε πως όχι καθώς φοβάται μήπως μείνει έγκυος. Η κουνιάδα μου βρήκε στο κινητό της κόρης μου και συνομιλίες με αλλά άγνωστα άτομα τα οποία της ζητούσαν να συνευρεθούν ερωτικά σε ξενοδοχεία έναντι αμοιβής» ανέφερε η μητέρα της ανήλικης.

Η 37χρονη μητέρα οκτώ παιδιών κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και αναμένει την απολογία της το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά την ολοκλήρωση της οποίας ανακρίτριας και εισαγγελέας θα αποφασίσουν την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα