Κολωνός: Οι αντιφάσεις και τα στοιχεία που έκαψαν τη μητέρα της 12χρονης

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στην υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κλοιός σφίγγει γύρω από τους παιδεραστές που έχει αναγνωρίσει η 12χρονη.
Κατά πληροφορίες, το κορίτσι έχει αναγνωρίσει πέντε άτομα που την βίασαν ενώ συνολικά έχει καταθέσει πως 11 άτομα την κακοποίησαν σεξουαλικά.

«Ο 53χρονος μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα. Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα», ανέφερε η 12χρονη στη κατάθεσή της.

«Δεν θα εξέδιδα το παιδί μου»
Ήδη κατηγορούμενη για το κακούργημα της διακεκριμένης μαστροπείας είναι και η μητέρα της 12χρονης μετά τη σύλληψη της με ένταλμα σύλληψης.

«Ο δράστης εκμεταλλευόμενος την οικονομική ανέχεια της οικογένειας είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας και τους βοηθούσε με μικροποσά», δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.

Σε κάθε περίπτωση, η 37χρονη μητέρα αρνείται κατηγορηματικά κάθε σχέση με τη σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού της.

«Δεν έχω καμία σχέση με τις κατηγορίες που αποδίδονται. Δεν ήξερα τίποτα και ουδέποτε θα εξέδιδα το παιδί μου», είπε η μητέρα της ανήλικης.

Είναι η ίδια που εξοργισμένη έπνεε μένεα κατά του 53χρονου, λέγοντας ότι θα πάρει τον νόμο στα χέρια της αν δεν τιμωρηθεί. Ο νόμος όμως βρήκε σοβαρές ενδείξεις ότι η μητέρα σχετίζεται με τη σεξουαλική εκμετάλλευση της κόρης της.

«Εγώ σε κάποια φάση μπορώ και να το πιστέψω και ξέρετε τι λέω; Αυτή ξέρεις τι θέλει; Να την τραβήξεις και να της γδάρεις όλο το τομάρι, να τη γεμίσεις αλάτι και μετά να της βάλεις φωτιά. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να σας πω», είπε η θεία της 37χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες εμβάσματα στον τραπεζικό της λογαριασμό και συνομιλίες της με τον 53χρονο καταστηματάρχη «έκαψαν» τη μητέρα.

Χειροπέδες και στον πατέρα
Εκτός όμως από την 37χρονη μητέρα, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στον πατέρα της 12χρονης για ναρκωτικά που εντόπισαν σπίτι του.

O πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος κατά πληροφορίες είχε στο παρελθόν φυλακιστεί για υποθέσεις ναρκωτικών, δηλώνει άγνοια για την εμπλοκή της μητέρας στην υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης του παιδιού του.

«Δεν έχω καμία ανάμειξη στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης κόρης μου. Οι κατηγορούμενοι πρέπει να πληρώσουν με την αυστηρότερη των ποινών γι αυτό το ειδεχθέστατο έγκλημα που προκάλεσαν στην κόρη μου. Δεν μπορούσα να έχω την εποπτεία της καθώς είμαι εξαρτημένος από τις ναρκωτικές ουσίες. Δεν το περίμενα ότι θα κατηγορήσουν τη γυναίκα μου ότι εξέδιδε την κόρη μου, δεν γνωρίζω αν είναι ένοχη. Θα το πιστέψω μόνο αν υπάρχουν αποδείξεις».

Η 37χρονη μητέρα θα απολογηθεί την Δευτέρα το μεσημέρι, ενώ ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος μετά την αναβολή της δίκης του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα