Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα: Διαψεύδει η πρόεδρος Εκδιδόμενων Προσώπων την Καρατζιώτη

Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα: Διαψεύδει η πρόεδρος Εκδιδόμενων Προσώπων την Καρατζιώτη

Δηλώσεις, που προκάλεσαν σοκ, για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης έκανε σήμερα η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, ωστόσο την «άδειασε» η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ), Έλλη Κανελλοπούλου.

Η Κ. Καρατζιώτη βρέθηκε το πρωί στην Ευελπίδων, την ώρα που είχαν συγκεντρωθεί δημοσιογράφοι και κάμερες αναμένοντας την άφιξη των δύο βιαστών της 12χρονης. Εκεί μίλησε στους δημοσιογράφους, στους οποίους συστήθηκε ως πρόεδρος των Εκδιδόμενων Γυναικών Ελλάδος, και κατόπιν προχώρησε σε σοκαριστικές καταγγελίες.

Δήλωσε ότι πήγε να καταθέσει στην ανακρίτρια με σκοπό να παραθέσει -όπως είπε- βίντεο, στα οποία φαίνεται ο 53χρονος μαζί με τη 12χρονη μέσα σε οίκους ανοχής. Υποστήριξε, μάλιστα, πως δεν ήταν το πρώτο ανήλικο κορίτσι που έφερνε στον χώρο της ο μαστροπός Ηλίας Μίχος.

Σημειώνεται ότι η κυρία Καρατζιώτη, σε ερώτηση για το πώς άφηνε να εκτυλίσσονται αυτές οι αποτρόπαιες καταστάσεις στην επιχείρηση που διατηρεί, απάντησε ότι συνέβαιναν όταν εκείνη απουσίαζε.


Ωστόσο, λίγο αργότερα, σε δηλώσεις της στο ThessToday.gr, η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ), Έλλη Κανελλοπούλου, υποστήριξε ότι η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη δεν είναι καν μέλος του σωματείου.

«Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια ούτε ανήλικα κορίτσια», ανέφερε σχετικά με τις καταγγελίες της Κ. Καρατζιώτη, προσθέτοντας:

«Αν είναι ποτέ δυνατόν! Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά. Στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι. Αν κάποιοι -πόσω μάλλον η κυρία Καρατζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα, που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην Αστυνομία. Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς να πάνε στα Τάρταρα».

«Εγώ είμαι εκπρόσωπος του σωματείου από το 1999 και η συγκεκριμένη (η κυρία Καρατζιώτη) δεν ήταν ποτέ μέλος. Κακώς το είπε, δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα με μια τόσο σοβαρή καταγγελία, που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου. Είναι άλλο ο βιασμός κι άλλο η συνεύρεση ενηλίκων με συναίνεση», επισήμανε η κυρία Κανελλοπούλου.

Ολόκληρος ο διάλογος της Κ. Καρατζιώτη με τους δημοσιογράφους
Κωνσταντίνα Καρατζιώτη: Γεια σας. Είμαι η πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, η καινούργια. Ήρθα να καταθέσω σήμερα στην ανακρίτρια για αυτό το τέρας. Δεν με δέχθηκε, βέβαια, γιατί θα δεχθεί τα δύο άτομα αυτά.

Δημοσιογράφος: Τι γνωρίζετε;

Καρατζιώτη: Ερχόταν στον χώρο μου, εκεί όπου έχω τον οίκο ανοχής, στο Γκάζι, να μην πούμε οδό. Και έφερνε και το ανήλικο κορίτσι.

Δημοσιογράφος: Τη 12χρονη κοπέλα;

Καρατζιώτη: Βεβαίως. Το έφερνε να πάει με πελάτες -και επώνυμους πελάτες.

Δημοσιογράφος: Εσείς πώς το επιτρέπατε;

Καρατζιώτη: Δεν το ήξερα εγώ, δεν ήμουν εκεί, ήταν η υπηρεσία εκεί. Αυτό γινόταν επί δύο μήνες, πριν από τρεις μήνες.

Δημοσιογράφος: Δεν έγινε καμία καταγγελία;

Καρατζιώτη: Κανείς δεν έκανε καταγγελία, γιατί φοβόταν. Είχε φέρει κι άλλα παιδιά, και κάτι τσιγγανάκια και κάτι άλλα από τον Κολωνό.

Δημοσιογράφος: Στον χώρο σας πώς μπορούσε να φέρει κάποιος ένα τρίτο άτομο για να το εκδίδει; Και ειδικά παιδί...

Καρατζιώτη: Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Εγώ δεν το ήξερα.

Δημοσιογράφος: Επί τρεις μήνες ολόκληρους;

Καρατζιώτη: Χθες, που είδα τη φωτογραφία του, τον αναγνώρισα, και γι' αυτό ήρθα μόνη μου, χωρίς να με καλέσει κάποιος.

Δημοσιογράφος: Στο στικάκι τι έχετε;

Καρατζιώτη: Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα. Θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει μέσα τον κατηγορούμενο και έχει και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα-κάρτα. Όχι, δεν το έχω καταθέσει στο Αστυνομικό Τμήμα. Το πήρα χθες το βράδυ και ήρθα σήμερα να καταθέσω. Η ανακρίτρια μου είπε «αφήστε το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσω».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα