Μητέρα 12χρονης: Ήξερε και κάλυπτε την εκπόρνευση της. Εγώ αυτόν θα τον σκοτώσω έλεγε

Μητέρα 12χρονης: Ήξερε και κάλυπτε την εκπόρνευση της. Εγώ αυτόν θα τον σκοτώσω έλεγε

Μέχρι και λίγο πριν την σύλληψή της, η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού όχι απλά εμφανιζόταν να μην γνώριζε τίποτα για τον εφιάλτη που ζούσε το παιδί της, αλλά εξοργισμένη έπαιζε θέατρο ζητώντας να πάρει τον νόμο στα χέρια της γι’ αυτούς που βίαζαν την κόρη της.


Η 38χρονη μητέρα, που βίαζαν επ’ αμοιβή δεκάδες άνδρες, συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Ότι δηλαδή η ίδια, μητέρα 8 παιδιών, εξέδιδε τη μικρή της κόρη σε ένα κύκλωμα παιδεραστών που ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, στο σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό, πήγαν άνδρες της Ασφάλειας με πολιτικά και ζήτησαν από τη μητέρα να τους ακολουθήσει. Είχαν μαζί τους το ένταλμα σύλληψης και την οδήγησαν στα γραφεία του τμήματος ανηλίκων για να δώσει απαντήσεις σε όσα την κατηγορούν

«Εγώ θα τον σκοτώσω»
Η μητέρα της 12χρονης όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 53χρονο δράστη, εμφανίστηκε οργισμένη και δήλωσε έτοιμη να πάρει τον νόμο στα χέρια της.

«Εγώ θα τον σκοτώσω. Εγώ αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει έξω ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ όμως η ίδια θα τον ψάξω», δήλωνε.

Έλεγε ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βρίσκεται δίπλα στο παιδί της.

«Προσπαθώ να στηρίξω την κόρη μου και τα υπόλοιπα παιδιά μου. Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη για όσα έχει υποστεί το παιδί από τον κατηγορούμενο. Παρακαλώ όλους να σεβαστούν το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ανήλικο παιδί το οποίο πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του».

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μάλιστα, υποστήριξε ότι η πλευρά του Ηλία Μίχου επιχείρησε να την δωροδοκήσει:

«Όταν εγώ τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη ημέρα την γυναικά του στο Messenger, και της έστειλα μήνυμα και της λέω ‘Σας παρακαλώ πάρτε με τηλέφωνο είναι επείγον’ και με πήρε και της το είπα και ξέρετε τι γύρισε και μου είπε; ‘Αχ τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα μην καταστραφούν οι οικογένειες μας’. Προσπαθούσε να το καλύψει κιόλας και μου έλεγε ‘σε παρακαλώ μην πας και τον καταγγείλεις και ό,τι θες θα κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά’».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αστυνομική διεύθυνση μεταφέρθηκαν και τρία παιδιά της οικογένειας για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για την σκοτεινή αυτή ιστορία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα