Κολωνός: Ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για τον βιασμό της 12χρονης - Έρχονται νέες συλλήψεις

Ντροπή και αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει τα όσα έχουν έλθει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση βιασμού 12χρονης από 53χρονο στα Σεπόλια.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 53χρονος βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 12χρονη εκδίδοντάς την μάλιστα σε δεκάδες άλλους άνδρες.

Μετά τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη και την άσκηση ποινικής δίωξης κατά παντός υπευθύνου που φέρεται να βίασε το 12χρονο παιδί, το MEGA αποκαλύπτει ότι οι Αρχές βρίσκονται κοντά στη σύλληψη πέντε άλλων ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, σε «ασφυκτικό κλοιό» βρίσκονται 4 – 5 άτομα των οποίων τα ηλεκτρονικά ίχνη έχουν βρεθεί.

Η ΕΛ.ΑΣ είναι κοντά στην ταυτοποίησή τους, αφού οι συγκεκριμένοι φέρονται να είχαν επαφές με την 12χρονη.

Εις βάρος τους θα σχηματιστεί νέα δικογραφία.

Ποινική δίωξη και κατά όσων ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη

 Αντιμέτωποι με αδικήματα για σεξουαλική βία σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού, υπόθεση με βασικό κατηγορούμενο τον καταστηματάρχη στα Σεπόλια, θα είναι όσοι εντοπιστούν από τις αρχές ότι εμπλέκονται στην εκπόρνευση του παιδιού.
 
Όπως φαίνεται από την δικογραφία που έχει στα χέρια του ο 33ος τακτικός ανακριτής, η δίωξη που έχει ασκηθεί για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας, δεν αφορά μόνο τον 53χρονο καταστηματάρχη από τα Σεπόλια και τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί του ως “πελάτης” του, αλλά και “κάθε άλλον υπεύθυνο” που εντοπιστεί από τις αρχές ότι εμπλέκεται στην σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού.

Η έρευνα των αρχών προς αυτήν την κατεύθυνση διενεργείται με γρήγορους ρυθμούς, ώστε να εντοπιστούν τα πρόσωπα που πλήρωσαν τον 53χρονο για να βιάσουν το κοριτσάκι και να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να λογοδοτήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του καταστηματάρχη, που φέρεται να είναι από εκείνους που πλήρωναν για να έχουν σεξουαλική επαφή με το παιδί, βαρύνεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.
Η δίωξη για τον 53χρονο περιλαμβάνει αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.ά., ενώ δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγόριες για τα όπλα, περίστροφα, μαχαίρια, σφαίρες και ξιφολόγχη, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε χώρους του κατηγορούμενου.

Θα σοκαριστούμε από το ποιοι εμπλέκονται"

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αυτή φαίνεται ότι θα απασχολήσει τις αρχές για καιρό, ενώ αναμένεται να σοκάρουν και τα ονόματα που εμπλέκονται.

Όπως αναφέρει η Κέλλυ Ιωάννου, διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, μιλώντας για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, είπε ότι για όλα θα βρεθούν απαντήσεις, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Έχω να πω ότι η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα και τα στοιχεία που θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι θα μας σοκάρουν ολοένα και περισσότερο για το ποιοι εμπλέκονται».

  Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Ιωάννου έκανε λόγο για ένα μεγαλύτερο κύκλωμα πίσω από τον 53χρονο.

«Η εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν ήταν το blindchat.gr που είναι ανώνυμη πλατφόρμα στην οποία ανταλλάσσεις πληροφορίες χωρίς να ξέρεις ποιος βρίσκεται από πίσω.

Θα έπαιρνε ο φερόμενος ως δράστης τέτοια ευθύνη ώστε να στέλνει υλικό χωρίς να ξέρει ποιος είναι από πίσω;

Γινόταν μόνο εκεί η ανταλλαγή ή και μιλημένα σε ανθρώπους που γνώριζε», αναρωτήθηκε η κ. Ιωάννου, τονίζοντας ότι θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

«Τα πάντα μπορούν να δώσουν απαντήσεις. Θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες από τις διωκτικές Αρχές και θα δούμε όλες τις διαδρομές και τις συνδιαλλαγές που υπήρχαν».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα