Νίκαια: Σοκ με την αρπαγή 14χρονης στη μέση του δρόμου

Το βράδυ της Παρασκευής η 14χρονη απήχθη για δεύτερη φορά.
Την Παρασκευή, περίπου στις 9.30 το βράδυ, η κοπέλα, πήγαινε με την αδερφή της στον φούρνο της γειτονιάς. Εκείνη τη στιγμή σταματά ένα αυτοκίνητο και βγήκαν από αυτό περίπου 6 άτομα, μεταξύ αυτών και ένας 32χρονος παντρεμένος με δύο παιδιά, και χωρισμένος πρόσφατα, ο οποίος φλέρταρε την κοπέλα.

Ο άνδρας άρπαξε το κορίτσι, το έβαλε με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο του και απομακρύνθηκαν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ πρώτα χτύπησαν την μεγαλύτερη αδερφή.

Η πρώτη αρπαγή της κοπέλας συνέβη πριν από 20 μέρες, όταν πήγαινε το πρωί στο σχολείο η 14χρονη από τον ίδιο τον 32χρονο, με τον ίδιο τρόπο. Ο 32χρονος άρπαξε τότε το κορίτσι, και το βίασε σε ένα υπόγειο. Έπειτα από παρέμβαση του αδερφού του, εγκατέλειψε το κορίτσι την επόμενη μέρα στις 3 το μεσημέρι στην πλατεία της περιοχής.

Η μητέρα της μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» τόνισε ότι «είναι η δεύτερη φορά που έχει απαχθεί».

Σε ερώτηση εάν υπάρχουν διαφορές με την οικογένεια του απαγωγέα, η κα Μαρία απάντησε ότι «δεν έχουμε τίποτα με την οικογένεια» και πρόσθεσε ότι «δεν ξέρω γιατί πήρε την κόρη μου. Ήθελε να κάνει κακό σε εμάς ή στην κόρη μου; Δεν ξέρω τι θέλει από εμάς».

Η ίδια υποστήριξε ότι έχει δώσει τα στοιχεία στον εισαγγελέα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος τόνισε ότι κανονικά θα έπρεπε να έχει βγει Amber Alert αλλά η Αστυνομία δεν μας έδωσε έγκριση για κάτι τέτοιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα